Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] S5 - jaki kolor wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie biały kolorek jest :kox:

Opublikowano

Solarek, autor wątku wyraźnie napisał, że chce, żeby były widoczne oznaczenia auta - w tym kontekście to pisałem...

Opublikowano

k**a chciałabym mieć taki problem

Opublikowano

k**a chciałabym mieć taki problem

Akurat nie miałabyś problemu - czarny w żółte paski :kox:
Opublikowano

wg mnie to bialy... inne sa oklepane... czerwony to jest neiporozumienie wg mnie.... niebeiski przyciaga uwage ale ja bym odpuscil... srebrny - duzo tego jezdzi czarny jest tez fajny szary za bardzo podobny do srebrnego :evil:

Opublikowano

Jak nie ma w ofercie różowego to tylko niebieski :)

Opublikowano

Jak nie chcesz czarnego to tylko... Biały, BIAŁY albo ewentualnie biały...

Z tymi detalami to nie jest tak źle (jak samochód jest umyty :tongue4:), w mojej DTM'ce widać detale, ale fakt nie rzuca się to, aż tak mocno w oczy... :)

Jeżeli priorytetem ma być efekt "wow" na ulicy to bierz biały. Nowe fury białe wyglądają genialnie, niebieski dla mnie to porażka (audi to AUDI nie jakieś tam subaru) i w to bym się nie pakował, tak samo czerwony - kicha.

Rozważył bym jeszcze ewentualnie szary - dobry kompromis... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Czerwony (z body kit Caractere):

red.jpg

red2.jpg

Imola yellow:

s53hw6qt5.jpg

Opublikowano

Czerwony w tej wersji to maskara :kox:

Opublikowano

Nadal bym brał szary :decayed: i zdjął obowiązkowo wszelkie oznaczenia. Coś na styl Poźkowozu :kox: Niewidzialny, niepozorny, ale za to łoi wszystko co sie pojawia (z nielicznymi wyjątkami jak Skoda TDI, no i jak przepływka lub cewka nie padnie) :polew:

Opublikowano

Czerwony daje rade... :slina:

Opublikowano
  • Autor

Czerwony daje rade... :slina:

Ale tylko z czarnymi szybami i czarnymi felgami - tak jak na tych zdjęciach.

Opublikowano

hehehe - to nie kolor robi robote tylko body Caractere... - z tym kitem każde S5 będzie boskie :cool1:

Opublikowano

Jeżeli zadaniem tego samochodu ma być rzucanie się w oczy to:

- czerwony lub biały.

Niebieski niech pozostanie dla Subaru.

Srebrny za bardzo oklepany, jak dla mnie (poza tym fotki mi się nie wyświetlają).

Fajnym pomysłem może być Szary - taki cichociemny.

Jak bym postawił jednak na czarny - chyba, nie będziesz jeździł różowym, żeby żonie się postawić :polew:

Czarny tylko z tzw. "black line" czy jakoś tak, czyli czarny grill, czarne lusterka, brak oznaczeń i ciemne (niekoniecznie czarne) alufelgi - to dopiero może być KOX :kox:

Opublikowano

WHITE or BLUE :decayed::good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

inne są do :bag: obciach się pokazywać na mieście..:dziura:

Opublikowano

Nadal bym brał szary :decayed: i zdjął obowiązkowo wszelkie oznaczenia. Coś na styl Poźkowozu :kox: Niewidzialny, niepozorny, ale za to łoi wszystko co sie pojawia (z nielicznymi wyjątkami jak Skoda TDI, no i jak przepływka lub cewka nie padnie) :polew:

Popieram. Wtedy jest najlepsza zabawa. :good:

Opublikowano
  • Autor

Też przez chwilę zastanawiałem się, czy nie zdjąć oznaczeń i dać znaczka 1.8TFSI ... ale 4 rury wydechowe i tak zepsują całą zabawę - mało kto to "kupi".

Opublikowano

Tdi :decayed:

Opublikowano

Też przez chwilę zastanawiałem się, czy nie zdjąć oznaczeń i dać znaczka 1.8TFSI ... ale 4 rury wydechowe i tak zepsują całą zabawę - mało kto to "kupi".

niekoniecznie, w Niemczech jest sporo 1.8tfsi z body kitem od S5 :) swoja drogą to przykładów nie należy szukać daleko i w klubie jest też sporo A4 1.9-2.5 TDI "stylizowanych" na S4 :)

Opublikowano

czerwony, są szybsze :evil: