petersoon Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam. Panowie mam zalany żółty olej wspomagania. Jaki on jest tz. syntetyk czy mineralny? Jeśli dokupić żółty to jakiej firmy.
morwa76 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 najprościej idź do sklepu z olejami i powiedz co i do jakiego auta- bo jest tego od licha pozdro
Dev Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 jest żółty bo świeży? czy jest żółty bo wypracowany a był zielony? mineralny płyn tak właśnie sie zachowuje jak ma już pare lat a a powinien być wymieniany co 2 lata
bania_85 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 A co ile kilometrów trzeba wymieniać taki płyn?
Łukasz 23 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Żółty czy bardziej brązowy ????wymień na zielony bo taki właśnie jest zalecany do b6 a i przepłukaj układ sobie
grzes1150 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Ja mam czerwony syntetyczny ATF III i działą za***iście Już w innych autach to testowałem i nic się nigdy nie działo. Wspomaganie chodzi znacznie lżej i ciszej. Ten 6162 jak się podgrzewał to robił się jak woda
Rekomendowane odpowiedzi