Kamillo5 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panowie szukam jakiegoś wartego polecenia apartamentu nad Bałtykiem. Chcę jechać z małżonką i paromiesięcznym synem. Zależy mi by było blisko do morza, by był basen no jakieś tam SPA. Czy ktoś był, może coś polecić? Każda wskazówka będzie cenna. Pozdrawiam
alex3p Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 http://www.grandlubicz.tp1.pl/ http://www.hotel-jan.pl/
Tzieland Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 We Władysławowie hotel Velaves (czy jak tam się pisze), w Jastarni (bądź Juracie) Dom Zdrojowy, w Jastrzębiej Górze Primavera Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
LUCAS Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Hotel Lubicz lub Grand Lubicz w Ustce. Z granda do morza jakies 300metrow, 5* Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pavetti Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie szukam jakiegoś wartego polecenia apartamentu nad Bałtykiem. Chcę jechać z małżonką i paromiesięcznym synem. Zależy mi by było blisko do morza, by był basen no jakieś tam SPA. Czy ktoś był, może coś polecić? Każda wskazówka będzie cenna. Pozdrawiam Jak jeszcze niczego nie wybrałeś, to daj znać, czy Kołobrzeg Ci odpowiada, czy bardziej okolice Trójmiasta?Wytapatane Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Pavetti
las3rr Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zależy czy chcesz tylko jajka opalić czy coś zwiedzic. Bo jak tylko morze Cię interesuje to Jantar Ci polece. Dokładniej 'Pokoje Gościnne VIP' ul. Morska 7 (chyba), byłem w tym roku ze swoją na pare dni, pokoje naprawde ładne. Do morza 300-400m drogą asfaltową przez lasek, a kompleks sportowy masz jakieś 100-150m. Oblukaj na streetview
soolek Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Panowie, to ja też się dołączę z pytaniem tylko chodzi o domki kempingowe nad morzem ewentualnie przyczepa do wynajęcia na jakimś najlepiej nie zbyt mocno zatłoczonym terenie, stosunkowo blisko do plaży. Może jakiś dawny popeerelowski ośrodek - bywały takie spore kompleksy kiedyś. Może coś jeszcze działa i są tam w miarę cywilizowane warunki? Pokoje odpadają (duszę się w 10 metrach), hotele też - chcemy sobie trochę przypomnieć dawne czasy wyjazdów pod namiot itd. Ewentualnie coś takiego też na Mazurach. Sam szukam, ale najczęściej trafiam na: podwórka, na których ktoś wcisnął domków ile się dało. Wszędzie kostka i ulica 2 metry od łóżka
dawidg2 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Sprawdź w Jarosławcu, Siostra moja właśnie tam teraz jest z rodziną i mają domek.
soolek Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzięki. Całkiem fajny ten Jarosławiec - dużo domków. Tylko chyba wszystko zajęte
jojog60 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja jestem obecnie w Świnoujściu. Ktoś poleci miejsca warte obejrzenia poza plażą ?
alex3p Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak interesujesz się historia to jedz do Pennemunde
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 podepnę się pod wątek może ktoś polecić jakieś SPOKOJNE miejsca nad morzem? nie chcę żadnych Władków, Ustków, Mielnów i innych głośnych klimatów las, szum morza itd itp wie ktoś cokolwiek?
dawidg2 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Podobno Darłówko fajne, Pobierowo było ok w zeszłym roku. Ale to jak chcesz to ten tydzień ma być pogoda
Kamillo5 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2015 jako że jestem założycielem wątku i z dniem dzisiejszym po 38 dniach konczy mi się urlop wypowiem się. na początku lipca moja małżonka wymyśliła wyjazd do Darłówka. Nie popierałem jej pomysłu. Znalazła w sieci ciekawą wille skąd było blisko do plaży i pojechaliśmy. Na miejscu okazało się że jest darłówko wschodnie i za mostem jest Darłówko zachodnie. Mogę szczerze polecić. Spokój cisza świetne miejsce do wypoczynku. Nawet na plaży żadko było słychać "gotowana kukurydza" czy "kawa z mlekiem w dzień upalny wzmacnia popęd...." ale ale spacerowali tacy. W połowie lipca byłem w Rewalu. Głośno, ciasno. Jak widziałem jak nowobogaccy zakopują kiepy w piasku... . Brudasy. Podsumowując, Darłówko polecam!
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 dzwonię od rana na Mierzeję Wiślaną - za Krynicę Morską, pod ruską granicę gość odbiera telefon i mówi tak - panie, ja wczoraj odebrałem 122 telefony. ludzie od 7 rano chodzą po domach i szukają miejsc. zapomnij pan niezłe
soolek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kamyk, daruj sobie. Chyba nic nie znajdziesz. 2 tygodnie temu obdzwoniłem multum domków i hoteli nad morzem i ... wszystko zajęte. W poniedziałek byłem niedaleko Żywca i chciałem zostać na 2 dni - nic, nic, nic. Wszystko zajęte. Nad jeziorkiem. Ale zeszły tydzień byłem w Iławie (udało mi się znaleźć hotel) - fajne, bardzo czyste miasto, świetne na rolki albo rowery - całe w ścieżkach rowerowych.
YOGI3000 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Może takich 50-100m do morza albo z widokiem na morze to nie ma ale ok 500m od morza spokojnie domek można znaleźć. Właśnie jestem na etapie szukania a właściwie już znalazłem.
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ja też. W sumie wielki fuks. Przyjechałem z namiotem przewidując kłopoty z kwaterami. Okazało się ze do namiotu młody zapomnial włożyć szpilki i stelaż ..... Zalamka to mało powiedziane. Udalo się znaleźć pokój w domku. Warunki koszmarne ale z braku laku ... Jedyne co ratuje to pogoda. Jest bajo. Dziś pękło 30 .... Jestem nad morzem, na samym końcu mierzei pod ruska granicą. Miejscowość Piaski, www.piaskiclub.pl . On the beach :-) Jest wręcz poetycko ;-)
Rekomendowane odpowiedzi