Squdow Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a w Katowicach ktoś godny polecenia jest ? tez bym sobie zawirusował moje 1.8T a przy okazji małe ot Jeśli obecnie w mieście pali mi 9.3 litra to to spalanie jeszcze spadnie ?? moim zdaniem to nie możliwe... a słysze opinie ze spalanie spada.... dzieki
poziek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a w Katowicach ktoś godny polecenia jest ? tez bym sobie zawirusował moje 1.8T a przy okazji małe ot Jeśli obecnie w mieście pali mi 9.3 litra to to spalanie jeszcze spadnie ?? moim zdaniem to nie możliwe... a słysze opinie ze spalanie spada.... dzieki nie znam nic w katowicach...leć do wrocka albo wpadaj do wawy spalanie przy tej samej jeździe powinno spaść aczkolwiek nie przez pierwszy miesiąc, dwa...
gregory Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Z własnych przeżyć: Jetronik stroi tylko na stand alone i jak powiedział nie mają czasu i nie chce im się stroić na ori ECU. Unitronic jest drogi do tego czas oczekiwania na ich usługi jest porażający. V-tech dopiero się uczy, TTC też zresztą. Niedaleko masz KompSport, albo VTG. O KompSporcie słyszałem same pozytywne opinie, a VTG ma pułki pełne pucharów.
wustyle Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 o VTG sie nie wypowiadam podobno zrobili tylko 2 dobre auta, typhoone'a i corvette... duzo tu na forum bylo slabych opinii
pawkog Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam, a ktos moze słyszał lub chipował autko w firmie project xs z krakowa ?
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, a ktos moze słyszał lub chipował autko w firmie project xs z krakowa ? może maja jakiegoś gotowego czipa do 1.8T uderzaj do TTC lub compsport
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam, a ktos moze słyszał lub chipował autko w firmie project xs z krakowa ? nie słyszałem , a od miesiąca szukaliśmy dobrego specjalisty... w końcu udaliśmy się za miedzę ale o comsporcie słyszałem wiele dobrych opinii, więc może warto podjechać, nie jest daleko
jozin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 pawkog nie wiem jak Kisiel czipuje, wiem ze to dobra firma i solidna jesli chodzi o mechanike. Takze ich polecam (nie wiem jak z czipowaniem) a prawda jest taka ze i tak wiekszosc tunerów wgrywa teraz gotowce i je minimalnie modyfikuja
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 a skad oni biora te gotowce?? CTV jesteś z branży, wszystko wiesz i jeszcze zadajesz retoryczne pytania :gwizdanie:
pawkog Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No nie jest daleko kepasa Co do projektu dowiedziałem sie ze program maja dostaczany przez Marka Staszewskiego (masters tuning). Narazie robie wydech, potem chip
kepasa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No nie jest daleko kepasa Co do projektu dowiedziałem sie ze program maja dostaczany przez Marka Staszewskiego (masters tuning). Narazie robie wydech, potem chip można do nich wysłać sam komp... nawet gyby się jechalo na kołach to kosztowo wyjdzie jak w Polsce... lub podobnie... a my mamy jego produkt w kilku wozach, wolnossących i turbinkach i jest na prawdę ok. blow engin nie nastapił jeszcze a piecujemy troche...
Rekomendowane odpowiedzi