Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S4 B6 AVANT - marzenia sie spełniają.../! S.P.R.Z.E.D.A.N.E !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratulacje furki :) wygląda zacnie :)

Opublikowano
  • Autor

gratulacje furki :) wygląda zacnie :)

:)

Opublikowano

U mnie samo OC 384 zł :wink:

Ta składka rozwaliles system :)

Bana powinieneś dostać od moderatora za zaniżanie średniej :) hahahahaahaaaa

Gdzie ubezpieczasz i na jakich zniżkach ?

Ergo Hestia a zniżki maksymalne możliwe czyli 60 %

Opublikowano

Wyglądają trochę jak ori :-) zrob jakiegoś photoshopa ;-)

Opublikowano
  • Autor

Ori ma 7 ramion te maja o 2 wiecej , gdzieś widziałem właśnie b6 na takich felach i wyglądało duzo lepiej niz tych fabrycznych

1z499g7.jpg

Coś takiego znalazłem na niemieckim necie...

Opublikowano

Przemo ten wzór jakoś tak średnio mi się widzi.

Opublikowano
  • Autor

Przemo ten wzór jakoś tak średnio mi się widzi.

Jak możesz to poszukaj czegoś ciekawego i Podeślij....

mjtn53.jpg

To tez ta sama felga...

W dodatku furka od kogoś z klubu....

Opublikowano

Pierwszy raz mam problem z felgami do auta ;-) zawsze jakieś można było dobrać, a do tej eSki nicmi nie pasuje :-P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Moim zdaniem kiedyś nie było takiego wyboru jeśli chodzi o fele a teraz jest tego od zatrzęsienia, w dodatku do eski nie wszystko pasuje...

Panowie, jeszcze ok 500-600 km do przejechaniu mi zostało i czeka mnie zmiana oleju ;), czyli ok 3tys.km od całej robocizny z silnikiem...będę tez wtedy robic pomiar kompresji, zeby sprawdzić o ile sie poprawiło :)

Najśmieszniejsze jest to ze w moim przypadku potrwa to miesiąc albo nawet dwa :(

W miedzy czasie moze do 2tyg jadę na regulacje gazu, którego na chwile obecna nie używam....- zalecenie z serwisu audi;(

Pozniej jak wszystko dobrze pójdzie moze uda mi sie przyciemnic szyby ale to na pewno po urodzinach mojej małej i mojej trzydziestce...

Jestem za jak najbardziej, ale może się okazać że będzie nas 4 sztuki :P można by rozszerzyć o B7 :wink:

Mortiis...

Moze mały spocik w niedziele ???

Chłopaki z rybnika i okolic coś organizują i z tego co wiem chcą sie spotkać na A1 mop Knurow, tylko nie wiem czy pójdzie po ich myśli...

Opublikowano

Nie ma sprawy, daj znać o której :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak bd wiedzieć coś wiecej to dam znac

Opublikowano

Szacun za tą akcję z rozrządem :kox: piękna S4-ka :good:

Opublikowano
  • Autor

Szacun za tą akcję z rozrządem :kox: piękna S4-ka :good:

Hehe,dzieki wielkie... :)

:) :) :) :)

Jeszcze 2 dni i jade wyregulować lpg. ;) heh

Regulacja gazu i sprawdzenie całej instalacji mam już za soba ..także już pierwsze km na lpg za mną od wyjazdu z warsztatu ...wszystko cacy ;)

Poza tym byłem na trzepakach dzis bo od jakiegoś czasu coś mi szczyrka jak kręcę kierą...wyszły delikatne luzy na galkach i na lewym drążku kierowniczym.. Zajechalem do ASO i drążek nie tragedia bo 180zl ale gałka 360 zł sztuka....czy ktoś sie z was orientuje czy gałka mogłaby podejść z innej b6 ?

Opublikowano

O ile się nie pomyliłem (bardzo mało prawdopodobne) to na żywo prezentuje się jeszcze lepiej jak na zdjęciach :)

Ciekawią mnie lampy. Jak by wyglądały u mnie. Nie wiesz może co to za "model" lamp z tyłu ?

Opublikowano
  • Autor

O ile się nie pomyliłem (bardzo mało prawdopodobne) to na żywo prezentuje się jeszcze lepiej jak na zdjęciach :)

Ciekawią mnie lampy. Jak by wyglądały u mnie. Nie wiesz może co to za "model" lamp z tyłu ?

Dzieki kolego, możliwe ze gdzieś na zorach mnie widziałeś...

Co do lamp...

http://allegro.pl/audi-a4-b6-00-04-avant-lampy-tyl-led-smoke-tuning-i5552500630.html

Chcesz sobie sprawić coś takiego???

Opublikowano

Co do świateł to się zastanawiam jak by to wyglądało :)

Opublikowano
  • Autor

Co do świateł to się zastanawiam jak by to wyglądało :)

Mniej wiecej widzisz jak leżą u mnie...także porównanie już jakieś masz...

Panowie, dzis furke zostawiłem u mechanika, zobaczymy jak sie spisze bo u niego jeszcze nie robiłem a za to ojcu i bratu zawsze przy autach działa....zobaczymy co wyjdzie...oby tylko drążki i gałki....

Dzisiejsza mała sesja w trakcie i po myciu

10xfx3l.jpg

iy08ap.jpg

Auto odebrane od mechanika

Zrobione, nic nie zgrzyta:) :) :)

246kpzr.jpg

30dbaqx.jpg

Opublikowano

Przemo jak koło zostaje dawaj dystanse żeby je wypchać lekko i szukaj końcówek jakiś używek :P

Opublikowano
  • Autor

Przemo jak koło zostaje dawaj dystanse żeby je wypchać lekko i szukaj końcówek jakiś używek :P

No, na chwile obecna nie mam na tyle kasy zeby koła nowe zapodać, zastanawiam sie nad dystansami ale najpierw w pon jade do mechanika oddać mu kasę za zrobienie z drazkiem itd...potem chciałbym wydech poprawic bo już mnie oczy bolą jak na to patrzę a w miedzy czasie jeszcze do gościa od gazu muszę pojechać bo dzis rano check sie wyświetlił a od wcześniejszej regulacji zrobiłem dopiero 120km także podejrzewam ,ze coś jest nie tak po stronie gazu. Albo zbyt uboga mieszanka albo za małe cisnienie na redaktorze, przerzucilem go na benzynę i zobaczymy...

Jeśli chodzi o dystanse, w feldze et 45, jaki mógłby byc dystans na tył i na przod, tak zeby mi nie obcieralo przy obciążeniu??

Edytowane przez PrzemoS4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.