topor Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Witam,Chcę przedstawić swojego resoraka, stan audi musi sie zgadzać ) Auto czysto hobbystyczne, jezdzone i grzebane niestety tylko w weekendy. Jakieś 10 lat temu złozylem sobie przysięgę, że stane sie posiadaczem coupe;) no i tak sie stało, no ale nie o tym tutaj. Napęd niestety damski, kolor łądny, nadwozie bajeczne;) - IMO oczywiście;)Dane fabryczne:Audi Coupe model 8B.Rok produkcji: 1993Silnik: R4 2.0l ABk 115 KMKolor: LY3H LaserRot Wyposażenie:-tapicerka Jackard-Graphic Anthrazit QL-wspomaganie kierownicy-elektryczne szyby-elektryczny szyberdach-elektryczne lusterka wraz z podgrzewaniem-klimatyzacja manualna-Kierownica z poduszką powietrzną.-ABS-termometr-dodatkowe wskaźniki-Radio Audi gamma-kanał grzewczy na stopy pasażerów tylnej kanapy,-podgrzewane fotele-Podświetlane lusterko do makijażu w daszku przeciwsłonecznym po stronie pasażera Auto praktycznie serwisowane do konca!Posiadam wszystkie kluczyki i dokumenty, które były dołączone do auta przy zakupie. Technicznie auto w bdb stanie, poprzedni właściciel wymienił sporo części począwszy od zawieszenia, tulei aż po kompletne sprzęgło. Z założenia ma być autem czysto weekendowym i do zabawy:) wizja auta w głowie już jest więc można działać.Plany:-zderzak przedni S2 ze spryskami -zrobione-17" avus S4 b5 -zrobione-ori radio gamma cd / Nakamichi -zrobione-lusterka rs2/porsche cup -zrobione-kierownica trójramienna z s2 -zrobione-białe kierunki -zrobione-reflektory soczewkowe -zrobione-ładny wydech -zrobione-nowe listwy dolne -zrobione-zegary z Boradcomputer'em -zrobione-drewniane dekory -zrobione-Atrapa z Audi S2-zrobione-swap-RecaroAuto po zakupie wyglądało tak:) ___________________________________________________________________________Update 07.01.2015 ___________________________________________________________________________ a tu pacjent pod maske;) AJL ze wględnym przebiegiem Edytowane 21 Marca 2016 przez topor
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 śliczne jest! ja tak mówiłem, że kupię B4 cabrio.. ale skończyłem z B6 chociaż nigdy nic nie wiadomo w środku szmaty jak dobrze widzę?
krzysiekvtec Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Bardzo fajnie inze smakiem dobra robota
topor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 śliczne jest! ja tak mówiłem, że kupię B4 cabrio.. ale skończyłem z B6 chociaż nigdy nic nie wiadomo w środku szmaty jak dobrze widzę? Niestety szmaty, jaquard color. ale wylatuja czym prędzej;) B6 to też piekne cabrio;) uroku niewiele mniej niż 8c ale jazda o niebo lepsza:)
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 jak będziesz jechał w moje strony to daj znać, z ogromną przyjemnością go obejrzę
Pzwmichal Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kuzyn (Loko) coś mi wspominał o tym aucie
topor Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 dziękuje:) stan audi musi sie zgadzac, więc jest chociaz poczciwa babcinkabtw...Zeby nie było, że nic się nie dzieje... ABK wyleciał spod maski, komora wypucowana, stara wiazka jescze niestey na miejscu;) Myśle ze do końca przyszłego tygodnia "nowa" motorownia zasiadzie na miejscu;)
Ludi77 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 I jak dzieje się coś ? Dużo pracy ze zmianą abk na 1.8t? Jak moja quattro sie nie sprzeda to plan jest taki sam
topor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 troche jest:) nie jest to P&P jak wszyscy piszą, ale temat do ogarniecia
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Widzialem na innym forum. Tak powinno wygladac Coupe !!!
topor Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 przymierzyłem w końcu docelowe kólko [ Dodano: 2015-10-03, 23:42 ]i małe spy foto owiane złą sława posadzenie silnika na poduchach, dodam, że idealne;)
black4 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 przymierzyłem w końcu docelowe kólko [ Dodano: 2015-10-03, 23:42 ] i małe spy foto owiane złą sława posadzenie silnika na poduchach, dodam, że idealne;) Witaj, Gratulacje auta i szacun za włożony w coupetę ogrom pracy Motorownia siedzi jak nowa! Jaką moc przewidujesz? Czy planujesz przeszczep Quattro ? OZ piękny! czy to są 16" ? Pewnie b.lekkie Piękne auto, Pozdrawiam!
topor Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Dziekuje, po zmianie wtryskow i spręzarki peknie pewnie 230-250km, quattro raczej nie bedzie,OZ 17", 6,9 KG szt Auto złożone, jezdzi, nawet całkiem przyjemnie, połączyłem klasyczne auto, marzenie z lat dzieciństwa z silnikiem, który daje mała frajdę DP 2,75" owinięty bazaltem, dalej 2,5" z customowym tłumikiem przelotwym 2,5"a tu Audik na hamowni Auto wypluło 201Km i 292Nm - w zasadzie nie wiem jakim cudem;) sterownik poza zdjęciem immo nie był ruszany teraz kolej na sprezarke, wtryski i korekte Edytowane 21 Marca 2016 przez topor
AMON Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Gratki auta,marzenia spełnione,też mam takie,piona
Rekomendowane odpowiedzi