Opublikowano 28 Stycznia 201016 l co wy tam wiecie, ośka też daje radę przed chwilą wróciliśmy z ostrowa, same zaspy na drodze... Daje, ale na trasie turla sie jak sa te zaspy i ogólnie droga biała
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l to jest pokaz quattro zrobił to tak delikatnie,że uwierzył bym nawet,że w miedzy czasie bawił się pindolem ośka syncro różnicę widać, ile wysiłku potrzebował ten pierwszy,żeby postawić choć trochę T4...
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l co wy tam wiecie, ośka też daje radę przed chwilą wróciliśmy z ostrowa, same zaspy na drodze... Daje, ale na trasie turla sie jak sa te zaspy i ogólnie droga biała wiesz.. nie napęd a technika zrobi z ciebie zawodnika
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Dzisiaj wjeżdżałem z podporządkowanej, miejsce nieprzyjemne bo pod górkę. Przede mną ośka się męczy, przód tył, przód tył. Jakoś wyjechał. Moja kolej... jedynka..., wyczucie obrotów... i powoli wyjeżdżam.... I nie byłoby w tym nic wielkiego gdyby nie fakt......, że miałem na holu Golfa IV hehehehehe Pozdrawiam
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l co wy tam wiecie, ośka też daje radę przed chwilą wróciliśmy z ostrowa, same zaspy na drodze... Daje, ale na trasie turla sie jak sa te zaspy i ogólnie droga biała wiesz.. nie napęd a technika zrobi z ciebie zawodnika heheh w driftowaniu moze i tak, ale nie w przemieszczaniu sie z punktu A do B w trudnych warunkach, tu niestety napęd zadecyduje kto szybciej przejedzie dany odcinek
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l co wy tam wiecie, ośka też daje radę przed chwilą wróciliśmy z ostrowa, same zaspy na drodze... Daje, ale na trasie turla sie jak sa te zaspy i ogólnie droga biała wiesz.. nie napęd a technika zrobi z ciebie zawodnika heheh w driftowaniu moze i tak, ale nie w przemieszczaniu sie z punktu A do B w trudnych warunkach, tu niestety napęd zadecyduje kto szybciej przejedzie dany odcinek w trudnych warunkach nie ważne kto szybciej, ważne kto cało i tutaj niestety muszę się zgodzić, Q bezpieczniejsze
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l wiesz kowi, różnie to bywa kiedyś się ścigniemy [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:30_________________________________________________może i bezpieczniejsze, choc ja bym sobie nie kupił quattro, chyba, że na drugie auto.
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l wiesz kowi, różnie to bywa kiedyś się ścigniemy [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:30_________________________________________________może i bezpieczniejsze, choc ja bym sobie nie kupił quattro, chyba, że na drugie auto. Ale dlaczego nie q?
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l a tak jakoś... ręcznym nie można się tak pobawic, jak w quattro... np na prostej drodze sobie możesz bokiem jechac a w quattro raczej nie bardzo
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l a tak jakoś... ręcznym nie można się tak pobawic, jak w quattro... np na prostej drodze sobie możesz bokiem jechac a w quattro raczej nie bardzo Powiem tak ,,po co jechac na recznym,jak mozna dac w piz*e''
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Powiem tak ,,po co jechac na recznym,jak mozna dac w piz*e'' taka życiowa prawda :decayed:
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l ale po co jechac prosto, skoro można jechac bokiem? to jest tak: jeden lubi córkę a drugi woli teściową jak to się mówi
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Ale przecież tym i tym mozna jechać bokiem, z przewagą Q bo nie zabraknie mocy :gwizdanie: tylko liczy sie wiesz.. nie napęd a technika zrobi z ciebie zawodnika Sam powiedziałeś
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l a tak jakoś... ręcznym nie można się tak pobawic, jak w quattro... np na prostej drodze sobie możesz bokiem jechac a w quattro raczej nie bardzo Powiem tak ,,po co jechac na recznym,jak mozna dac w piz*e'' to sie tyczy rwd
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l a tak jakoś... ręcznym nie można się tak pobawic, jak w quattro... np na prostej drodze sobie możesz bokiem jechac a w quattro raczej nie bardzo Powiem tak ,,po co jechac na recznym,jak mozna dac w piz*e'' to sie tyczy rwd w q trza najpierw puścić gaz szarpnąć kierownicą i wtedy w piz... z reszta co ja tam wiem jeżdżę ośką w automacie
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l quattro czy oska jeden uj jak lecisz na lodzie w drzewo nie sztuka rozpędzić sztuka zatrzymać :wink4:
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l q bokiem na zakrętach a nie na prostej :> Jak umiesz utrzymać dupe na prostej na jednej stronie przez dłuzszy okres to jesteś gosć , a jak zaciagniesz na prostej ręczny i bedziesz kręcił d*pą z prawej na lewą to żadna sztuka, Q bedzie górą
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l w q trza najpierw puścić gaz szarpnąć kierownicą i wtedy w piz... :tongue4 ogien i juz lecisz bokiem