Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie pada non stop cały dzień, momentami nie widać nic co się dzieje po drugiej stronie ulicy :wallbash:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na jankach jest fun...po 22 parking pusty, duzo miejsca i malo slupow..testowalem juz w sobote i milo sie smiga...tylko trzeba gdzie niegdzie uwazac na wozki bo stoja czasem na srodku parkingu...

ktos dzisiaj optuje?

Opublikowano

jak to na co....?! :kox: do jazdy :naughty: :naughty:

Opublikowano

A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana :evil:

śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści :polew: ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie:

Opublikowano

A ja linke od ręcznego chyba zerwałem podczas wyjeżdzania z parkingu, zaspa na wysokosć prawie tylnych lamp bez odsniezania pokonana :evil:

śniegu u mnie tyle ile zapowiadali, póki inwalidzi(ośki wszelkie maści :polew: ) na trasie nie ma jazdy :gwizdanie:

co ty tam wiesz, dzisiaj golfem pokonałem pole, na którym zalegał śnieg na wysokość jakieś pół metra - FWD Rulezz :polew:

nawet po zatrzymaniu się nie miałem problemu z ruszeniem :decayed:

Opublikowano

ty z tym inwalidą uważaj :evil:

Opublikowano

ty z tym inwalidą uważaj :evil:

:decayed:

Opublikowano

co ty tam wiesz, dzisiaj golfem pokonałem pole, na którym zalegał śnieg na wysokość jakieś pół metra - FWD Rulezz :polew:

Z rozpędu to się tak da zrobić :tongue4:

Opublikowano

Z rozpędu to się tak da zrobić :tongue4:

napisałem przecież, że ze startem z tego miejsca też nie miałem problemu :wink4:

Opublikowano

Jeździć trzeba umieć, a jak kierowca p... to quattro nie pomoże :wink4:

Opublikowano

Jeździć trzeba umieć, a jak kierowca p... to quattro nie pomoże :wink4:

dokladnie...jutro zakladam zimowki, jakos nie bardzo sie jeszcze nauczylem hamowania w takich warunkach (aa i poleglem na podjezdzie pod domem, pod gorke, brama sie otworzyla tylko lekko wiecej niz pol i musialem wjechac wolniutko..mozna bylo wysiasc i zobaczyc jak sie kreca cztery kolka :polew:)

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy :kox: I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj :disgust:

zaspy

DSC00455.jpg

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuu ............ dojeba......ło u Was sniegu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

na Wybrzezu na razie spokój :> :> :> :> :>

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuu ............ dojeba......ło u Was sniegu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

stolica:)

Opublikowano

...na Kaszubach pada,wieje i ogólnie nieprzyjemnie....

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie, chciałem już jechać.... Ale nie mogę ruszyć z zaspy :kox: I jest mega wielki korek koło mnie i odechciało mi się jeździenia na dzisiaj :disgust:

zaspy

DSC00455.jpg

ale co trzeba dodać, to to, że ten śnieg nie jest mokry, więc jest lekki, także wyjechanie z takiego czegoś to sprawia specjalnie duzo problemow :tongue4:

Opublikowano

zaczyna wiac.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

śniegu z nieba jak na lekarstwo :no: :no: :no:

Opublikowano

zaspy

DSC00455.jpg

ale co trzeba dodać, to to, że ten śnieg nie jest mokry, więc jest lekki, także wyjechanie z takiego czegoś to sprawia specjalnie duzo problemow :tongue4:

'

może jakieś tam byle Q by sie zmęczyło ale 1/2 Q idzie jak burza bo po pierwsze to operator a nie sprzęt się liczy :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Był test napędów i opon a teraz nadchodzi wyzwanie dla akumulatorów :gwizdanie: W tym tygodniu może być -20 :mysli:

Opublikowano

Był test napędów i opon a teraz nadchodzi wyzwanie dla akumulatorów :gwizdanie: W tym tygodniu może być -20 :mysli:

dlatego od 2 miesięcy kupuję nowy :decayed: :decayed: