Binek1.8T Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Teraz tak patrzę.. Co ty masz na tych lusterkach
niebieski708 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Prosiaki :-) z subaru. Sporofajnych osób tam poznałem za czasów Subaru Imprezy :-) i nadal jestem na forum ;-)
PrzemoS4 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dario nie potzrzebujesz moze, lub ktos z twoich znajomych ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/357218-1x-avus-iii-18-x8j-et45-oryginal-audi-s4-b6/
eryczek93 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ostatnio widzę, że każdy "szczęśliwiec" zaczyna przygodę z S4 od wyjęcia motoru... taka nowomoda zapanowała Powodzenia! Daj boże, żeby się utrzymała o ile taka jest Znając życie więcej Żona będzie jeździć :-P haha samo życie
niebieski708 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Jak, narazie przejechane 20 tyś km a lekko nie miało i bez awarii. Co prawda bez gazu bo wywaliłem ;-) aaa jedynie regulator ciśnienia paliwa wymieniłem i to wszystko. Więc jak narazie głupoty o awaryjności to mit...
niebieski708 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Mały update :-D bo avantów coraz więcej Setup na lato :-) felgi sportec z oponami fulda sportcontrol 235/35/19 Po bliższym poznaniu rns-e, stwierdzam że to kupa. Szukam czegoś sensownego żeby pograło :-) Gdyby nie to, że się boję jakości dźwięku to brałbym chinola dedykowanego do b6/7 od naviexperta. Oczywiście mogę kupić jakiegoś fajnego clariona czy alpine... Ale radia 2din w b6/7 średnio wyglądają, jakby były wsadzone na siłe... Jakieś propozycje? Kupić chinola i może być zadowolonym może nie, czy firmowe i męczyć się wyglądem deski? Edytowane 28 Lipca 2016 przez niebieski708
pawelosinski83 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Dooooobrze te koła wyglądają Co masz za końcówki wydechu (średnica) i jakie te tłumiki wrzuciłeś przelotowe o których pisałeś w temacie? Nie buczy na trasie? I ogólnie to jakoś tak się fajnie błyszczy musze popracować nad lakierem u mnie Też się zastanawiałem nad chinolami ale poczytałem, że potrafią uruchamiać się 30 sekund i bardzo słabo zbierają sygnał radiowy, do tego problemy z BT i często brak info na FIS i brak obsługi z kierownicy... Dla mnie trochę poracha... Ale google maps na dotykowym radiu, internet itd to kusząca perspektywa ;-) Nie wiem czy nie lepiej dorzucić moduł TV/AUX do rns-e? Będą filmy, usb, a jak dobrze ogarniesz to i z telefonu po hdmi coś pokażesz (navi) a obsługa trackballem czy jakimś joystickiem (wyjęta gałka z pada) na usb podpiętym do telefonu. Jest jeszcze taka firma jak ZENEC - robią dedykowane stacje dotykowe z obsługą FIS i CAN (radio też gorzej jak seria) i nowe modele startują dużo szybciej a jakość trochę lepsza jak chinole...
Kacza Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Ladny chyba trzeba w koncu zrobic jakis 'okoliczny' spot
niebieski708 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Opublikowano 13 Października 2016 Jako, że eSka na 10 barach na cylinder i innych mankamentach... wypluła na hamowni 329KM, padł plan na remont + kompresor. Najpierw muszę uleczyć eSkę jednego z forumowych kolegów :-) Ciekawe ile się zejdzie z moją :-)
Kacza Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Jako, że eSka na 10 barach na cylinder i innych mankamentach... wypluła na hamowni 329KM, padł plan na remont + kompresor. Najpierw muszę uleczyć eSkę jednego z forumowych kolegów :-) Ciekawe ile się zejdzie z moją :-) widzę ze albo grubo albo wcale
pawelosinski83 Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Jako, że eSka na 10 barach na cylinder i innych mankamentach... wypluła na hamowni 329KM, padł plan na remont + kompresor. Najpierw muszę uleczyć eSkę jednego z forumowych kolegów :-) Ciekawe ile się zejdzie z moją :-) No to qwa nie mam pytań... powodzenia :-)
niebieski708 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Mimo trudności i braku czasu powoli udało się rozebrać silnik... Dzięki temu że brakowało czasu części przyszły z serwisu cześć z Polski cześć z Niemiec. Jak znajdę czas to go kiedyś wsadzę ;/ Edytowane 22 Stycznia 2017 przez niebieski708
pawelosinski83 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Wypasik :-) Chciałbym, żeby o moją ktoś tak zadbał albo żebym sam mógł to zrobić... zazdraszczam :-D
niebieski708 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Pierwszy tysiąc km zrobioby :-) stan oleju się nie zmienił :-) czyli narazie nic nie bierze :-)
pawelosinski83 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 4.2 nie bierze oleju? Ale jak to ;-) Wysłane przez Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi