kiciafirerek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ładna ale diody w srodku juz nie tak bardzo koncówka jak dla mnie nie jest zła kolorek super kolega ma taki po wrocku smiga na zenonie
strzala_123 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 ładna ale diody w srodku juz nie tak bardzo koncówka jak dla mnie nie jest zła kolorek super kolega ma taki po wrocku smiga na zenonie zaznaczam że diody w środeczku służą tylko do podświetlenia nóg i rzadko są włączone
zadra Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Diody jeszcze są ok, ale "kapselki" zawiewają wiejskim tuningiem(bez urazy) Radyjko za to dobrze się prezentuje
strzala_123 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 spokojnie felunie będą 16" dokładnie takie jak niżej na fotce co myślicie:
Sqarek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 spokojnie felunie będą 16" dokładnie takie jak niżej na fotce co myślicie: Ładna niunia dobrze że masz już upatrzony felunek bo kapsle na nowych kółeczkach będzie się ładnie prezentować. Kolorek naprawdę super. Pozdrawiam.
robi1811 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Rzadki kolorek LPG Zegary Koła Podświetlenie nie w moim stylu (wolę bez) I 1.6 ;( Te fele co pokazujesz będą ładnie z kolorkiem pasować
Aufly Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mam pytanko, jak się nazywa twoja końcówka tłumika? Bo bardzo mi się podoba, nadaje sportowy wygląd lepiej niż inne
strzala_123 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mam pytanko, jak się nazywa twoja końcówka tłumika? Bo bardzo mi się podoba, nadaje sportowy wygląd lepiej niż inne szczerze to nie wiem, kupiłem ją w jakimś sklepie za 150 zł materiał bardzo porządny, miałem już ją w poprzednim aucie, ma z 5 lat i zero rdzy, poszukaj na allegro na pewno są podobne
wojciu0308 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 stary zapraszam na spociki Radomszczańskie jak nie masz do nas daleko
august Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Już mogłeś te parę dni poczekać i odkopać dinozaura w drugą rocznicę
Rekomendowane odpowiedzi