shakal Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Witam Po bolesnym rozstaniu z moją byłą --> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/212679-bke-moja-czarnulka-19/ , Przyszedł czas na coś odrobinę świeższego a mianowicie w moje ręce wpadła mi kolejna B7 Avant z troszkę mocniejszym serduchem 2.0 TDI 170PS o oznaczeniu BRD. Auto wyprodukowane końcem 2007 roku i w miarę dobrze ją wtedy wyposażyli Przy zakupie na blacie 192.000km (aktualnie 223,000) W roku 2013 zostały wymienione pompki na akcji serwisowej więc mnie pozostaje pompa oleju i później tylko cieszyć się z jazdy Z Wyposażenia to tak na szybkiego: Wspomaganie kierownicy Poduszka powietrzna x6 4x elektryczne szyby ESP Bixenon + biały kierunek Czarna podsufitka Kierownica Multifunkcyjna trzyramienna S-line Gałka zmiany biegów S-line Fotele skóra + materiał S-line Listwy na progach S-line Coming Home- Leaving Home Czujnik deszczu Czujnik zmierzchu Podgrzewane fotele przednie Pakiet "światło" Lusterko wewnętrzne z fotochromem Kolorowy FIS Zewnętrzne lusterka w elektryce + podgrzewanie Zawieszenie 1BV Nawigacja RNS-e Zmieniarka w schowku Pokrowiec na narty Zewnętrzny pakiet S-line Przednia szyba akustyczna Lodówka w schowku Pakiet chrom ISOFIX x2 Tempomat Koła 18" S-line i pewnie coś jeszcze się tam znajdzie Dokonane zmiany w aucie: Wymiana tunelu środkowego Nagłośnienie BOSE (Stage I) Podświetlenie tablicy, drzwi i postojówki - LED 4300K Lusterka zewnętrzne fotochromatyczne Lusterka zewnętrzne składane z pilota Hamulce przód 345 S4 Hamulce tył 300 VW Roletki w tylnych drzwiach Podświetlenie Ambiente w tylnej lampce Co do planów to chciałbym założyć to co już czeka w kolejce: Gwint Vogtland (czeka na montaż) AirbagOff (czeka na montaż) Końcówki wydechu Ulter fi90 (czeka na montaż) A później chciałbym jeszcze: Koło 19" Nakładki na pedały RS Parktronik przód Grill S4 Parę fotek na szybko: Wykonane modyfikacje/zmiany: 01.08.2015 - Wymiana tunelu środkowego 24.10.2015 - Nagłośnienie BOSE (Stage I) Pozdrawiam Edytowane 21 Lutego 2017 przez shakal
shakal Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Hmm... Dziwne na firefoxie u mnie i na telefonie widzę fotki normalnie. Zobaczę jutro na innej przeglądarce bo teraz nie chce mi sie kompa odpalać Wysłane z iPhone
Audi sline Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kurczę dziwne, na iPhone i Ipad nie bangla na safari. Cieszę sie, ze teraz znowu przyszła kolej B7. Wyposażenie juz dobre, sline tez masz zewnętrzny? ;-)
marcinch001 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mi też na macbooku z przeglądarką safari nie otwierają się fotki.
shakal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 Kurczę dziwne, na iPhone i Ipad nie bangla na safari. Cieszę sie, ze teraz znowu przyszła kolej B7. Wyposażenie juz dobre, sline tez masz zewnętrzny? ;-) S-line pełny na zewnątrz jak i wewnątrz Fotki poprawie wieczorem Wysłane z iPhone Przecież mogę wrzucić z telefonu Wysłane z iPhone
turzol Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ładny Avancik aus Wien Mam nadzieje ze jak bede w tym roku to sie spikniemy
Audi sline Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Piękna srebrna "pfeil" co to krajówke dorwałeś,?
shakal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Ładny Avancik aus Wien Mam nadzieje ze jak bede w tym roku to sie spikniemyJak będziesz sie wybierał do Wiednia to pisz moze wiecej osób sie znajdzie Piękna srebrna "pfeil" co to krajówke dorwałeś,?Do Austrii przyjechała z DE w 2013 Ja jestem trzecim właścicielem. Wysłane z iPhone Edytowane 29 Czerwca 2015 przez shakal
akjam Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ładna, ładna! I dość fajne wyposażenie... Bezawaryjności!
niestandardowy Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Teraz lepszy kolor pod wzgledem utrzymania czystosci? Gratki wozidla i bezawaryjnisci życzę Wrzuc tu jeszcze kilka fotek wnetrza ...
instruktor83 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 gratulacje nowej furki to się nazywa Audi maniak
shakal Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzięki chłopaki Na srebrnym tak syfu nie widać jak na czarnym Fotki wnętrza dorzucę niebawem Wysłane z iPhone Doprowadzanie silnika do stanu używalności ciąg dalszy Rozrzad wymieniony, wszystkie filtry + olej. Dzisiaj auto wróciło z regeneracji pompy, imbus był juz w stanie krytycznym Za długo by juz chyba nie wytrzymał Dodatkowo synchronizacja rozrządu bo był przestawiony i czyszczenie wtryskow. Juz niedługo jakieś pierwsze mody Wysłane z iPhone Sobota była wolna więc został wymieniony tunel środkowy na taki bez uchwytu na telefon W końcu to jakoś wygląda Przy okazji fotki środka (zdjęcia z telefonu ) Pozdrawiam
MAT1000 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kolor po czarnym da trochę wytchnienia Wyposażenie masz na dużym plusie, ale jak to na forum zawsze można coś jeszcze zmienić i dołożyć Pierwsze co to bym wrzucił jakąś 19".
shakal Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kolor po czarnym da trochę wytchnienia Wyposażenie masz na dużym plusie, ale jak to na forum zawsze można coś jeszcze zmienić i dołożyć Pierwsze co to bym wrzucił jakąś 19". Trochę zmian będzie, nie ukrywam ale powoli. A co do 19" to po modzie z zawiasem bo kozy w domu nie chcę mieć
MAT1000 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 I tak nie masz źle, bo na pewno 1BA nie siedzi
shakal Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzięki Bogu nie mam 1BA Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ładnie się prezentuje, tak samo jak poprzednik coś środek mi się nie wyświetla Jak tam po przesiadce z BKE na BRD ?
shakal Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ładnie się prezentuje, tak samo jak poprzednik coś środek mi się nie wyświetla Jak tam po przesiadce z BKE na BRD ? Spróbuje poprawić linki Co do przesiadki to cieszyła większa moc chwile nie powiem, ale jak to zawsze bywa po chwili chciało by sie wiecej Wysłane z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi