Jump to content
IGNORED

Chiptuning Audi A4 B5 1,9Tdi 110 Afn, Małopolska lub ślask

Recommended Posts

Posted

Witam, zamierzam podniesc moc w mojej audi a4 b5 1,9 110km afn z 98roku i nie wiem gdzie sie udac by nie bylo zbyt daleko od Olkusza i by tuner mogl dobrze to ogarnac w przyzwoitej cenie.

Posted

zawsze i tylko, DIGITUN Czechowice Dziedzice

Posted

A czy w Dabrowie lub w Katowicach cos...

Posted

W Katowicach Dynosoft (Aligator), a jeśli pasowało by Ci Zabrze to polecam CTR Tuning Zabrze.

Posted

Zagadaj do spanky zrobi Ci furkę jak trzeba może trochę daleko, ale ja zrobiłem w sobotę 333km w jedna stronę ale nie żałuje a i cenowo pewnie tez się dogadasz z nimi :)

Posted

Też robiłem auto u Spanky'ego ostatnio i mega polecam ;)

Posted (edited)

Witam, zamierzam podniesc moc w mojej audi a4 b5 1,9 110km afn z 98roku i nie wiem gdzie sie udac by nie bylo zbyt daleko od Olkusza i by tuner mogl dobrze to ogarnac w przyzwoitej cenie.

Zapraszam do mnie na modyfikację.

Jak co to tu masz trochę wykresów aut które zrobiłem:

https://web.facebook.com/jarolchiptuning/

Edited by Jarol
Posted

Jak umiesz robić logi i chcesz mieć konkretny program pod twój osprzęt i profesjonalne podejście do tematu to tylko Damian ( Ciahciah ) z forum, no i cena naprawde konkurencyjna!! :)

Posted

Jak umiesz robić logi i chcesz mieć konkretny program pod twój osprzęt i profesjonalne podejście do tematu to tylko Damian ( Ciahciah ) z forum, no i cena naprawde konkurencyjna!! :)Może i

Może i ma podejście ale wymogi odnośnie robienia logów niesamowite,wolę jednak kolęgę SPANKY-EGO,robiłem softy u niego i beż zarzutów działają samochody.

Posted

wymogi sa bo logi musza być na tip top tak jak soft od niego:) nie sztuka na szybko zrobic, jesli cos ma byc dobrze to wymaga czasu i dobrych logów:D

Posted

Ja polecam kolegę Jarol. Właśnie wróciłem od niego i jestem zadowolony. Śmiało mogę polecić.

Posted

a jaki to jest koszt + -

Posted

milion pincet sto dziewiecet :P jedz do Jarola a jak umiesz robic logi to ciahciah ci ogarnie i jeszcze pomoże po ustawiac co trzeba :hi:

Posted

Witam. Potrzebuje mape do 1.9 avg na 150KM i 300Nm. Plik mapy (bin) Pozdrawiam i z gory dziękuję.

Posted

miało byc na 140KM i 300Nm. Pisalem z tel i stąd ten błąd. 

Posted

Rperforance lub Patryk Lalik (namiary na prv)

Posted

Osobiście polecam Jarola. Zrobił mi już A2 z 90KM na 115KM i coś mi się wydaję, że jeszcze przyjądę do niego z A4 1.9 TDI 130KM ;-) P.S. A A2 zapiernicza jak głupie, 210km/h nim jechałem i nie był to koniec możliwości.

Posted

ciahciah z forum. On w silniku 1.9 tdi przetestował chyba wszystko co tylko było możliwe. Robi to w dobrych pieniądzach i soft dedykowany jest pod samochód.

Posted

Polecam ciahciaha, moze musisz dojechac troche ale jak wyslesz mu logi to ogarnie ci to od razu za jednym podejsciem w przyzwoitej cenie i przede wszystkim jakosc uslugi