wrzosu Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) jakie gdzie i za ile kupiles zawiaz 1bv? zawias kupiłem drogi. płaciłem chyba 900z wysyłką za pewny komplet z jednego samochodu. a znalazłem na alletudrogo Edytowane 17 Lipca 2015 przez wrzosu
MichalPoti Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 I jaki w koncu jest kolor amorkow. Czarny czy czerwony?
wrzosu Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) czarny temat mi umarł, ale w Audi się dzieje kilka zdjęć na dowód mój ulubiony mod szybka podmianka IC na 3.0, turbawki na CAHA do tego rurki z 3.0 i do Kato na strojenie. tu już w kolejce do Wojtka wyszło coś takiego. była możliwość na więcej, ale uznałem, że nie będę już mojej CAGI żyłował gdyż ma już prawie 280k do tego jakieś drobnostki typu: przedni stabilizator od RS4 wraz z alu wieszakami. tylny zderzak polift sline czeka na lakierowanie i montaż ele. klapę w końcu ogarnę w tym miesiącu W planach na listopad rozrząd. Wymienię przy okazji wałek pompy oleju. Mam już ten długi, ale dla pewności wymienię. Wrzucę foto jak wygląda używany 280k przy nowym. Edytowane 9 Listopada 2015 przez wrzosu
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 silnik dopiero sie przeciez dotarł
wrzosu Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 silnik dopiero sie przeciez dotarł oby tak było
wrzosu Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Jest moc ! jest czym jechać teraz, przepaść pomiędzy tym co było a jest jak już nogą będę umiał sprawnie machać to ADS podłączę. Panel już się wozi.. ale jakiś taki nieaktywny hehe
main Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Pięknie Panie. Trzeba się zgadać i obejrzeć na żywo
Kooga Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 W srodku to jeszcze tylko concerta wymienic i bajka
wrzosu Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 W srodku to jeszcze tylko concerta wymienic i bajka noo a sufit?! mam dwie opcje. jedna sline, a druga tajemnica haha co do concerta to się pomału przygotowuję. mam już całe wiązki pod 3g+. zobaczymy czy coś kiedyś z tego będzie Pięknie Panie. Trzeba się zgadać i obejrzeć na żywo za 2 tygodnie myślę będę na ojcowiźnie
main Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) nie masz się co zastanawiać ..... działaj z tą tajemnicą i będzie ogień Edytowane 9 Listopada 2015 przez main
wrzosu Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Wpadnie w końcu to:d ciezko bylo kupic znowu:( ale sie udalo
edraven Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Gratulacje z modów, wszystko na plus! Przyznam że >400Nm na ośke przy naszej skrzyni to zabójstwo :/ Mam podobny niuton i nie moge znieść 1 i 2 biegu. Masz podobne odczucia?
wrzosu Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Gratulacje z modów, wszystko na plus! Przyznam że >400Nm na ośke przy naszej skrzyni to zabójstwo :/ Mam podobny niuton i nie moge znieść 1 i 2 biegu. Masz podobne odczucia? tragedia jest. a co dopiero jak kapnie coś z nieba..coraz poważniej myślę o Q. tym bardziej, że koszt części może się zamknąć w okolicach 4k. ale lift mnie też kusi
edraven Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Bardzo delikatnie liczysz mistrzuniu. Chyba że masz juz konkretnego dawcę organów i jest cały set do wzięcia.
edraven Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Dawaj zdjęcia lifta , a nie gdzies tam pisac na forum po kątach
wrzosu Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 będą, będą foty tym bardziej, że wpadł jeszcze czarny sufit + HBA
Rekomendowane odpowiedzi