tomekhxc Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 dobrze siadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W dniu 21.11.2017 o 08:45, tomekhxc napisał: dobrze siadły Na zimę będzie nie obyło sie bez dystansów 15 mm żeby to w miarę wyglądało :-) Wstawiam filmik jak pięknie słychać Gtb2060VKLR jak pompuje sobie powietrze dla BPW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztbg Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Daniel i hamowałeś już to auto? Robiłeś pod nowe turbo już soft czy jeszcze czekasz, bo chciałbym zobaczyć nowe kreski Planuję do swojej zakupić właśnie GTB2060VKLR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 No wlasnie ,gdzie nowe kreski[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 18 godzin temu, rrrudy25 napisał: No wlasnie ,gdzie nowe kreski Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Czekam na tarcze sprzęgła wysłałem wczoraj do Maklandu na kevlar :-) W przyszłym tygodniu może zrzuce skrzynie założę tarcze i pewnie będzie jeszcze jedna próba na serii pompkach :-D Spróbujemy dmuchnac z 2.3 bar i wydłużyć jeszcze czasy wtrysku teraz jest 39-40 i na Vklr zniknął dym przy obecnym doładowaniu 1.98 bar więc można pokusić się o 43-44 stopnie ;-) Zobaczymy z ciekawości jak to wyjdzie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParasoleK Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Super avant :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Więc dostałem dzisiaj paczkę od Makland z moją tarczą obitą okładziną JK102 Kevlar :-) Niedługo montaż i prawdopodobnie hamowanie jeszcze na serii pompkach. Dodatkowo polecam sklep naszego kolegi @tomekhxc który ogarnął mi świeży docisk i tarczę do przeróbki w super cenie Mam blisko więc walę od razu z wszystkim do niego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Teraz to rasowo ta tarcza wygląda jak ja obijałem kevlarem X lat temu to on inaczej wyglądał , ale to juz ustaliliśmy kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) 11 minut temu, tomekhxc napisał: Teraz to rasowo ta tarcza wygląda jak ja obijałem kevlarem X lat temu to on inaczej wyglądał , ale to juz ustaliliśmy kiedyś Własnie tak jak rozmawialiśmy ten kevlar od Makland jest zupełnie inny , z tego co się orientowałem w gronie ludzi z mocnymi 1.9/2.0 TDI utrzyma ponad 500 Nm na serii nowym docisku a to jest wartość której nie chce przebijać :-) Edytowane 5 Grudnia 2017 przez danielstol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 a ile kosztuje obicie w tym maklandzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztbg Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Elegancko, dawaj te nowe kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 15 godzin temu, Maniusiek28 napisał: a ile kosztuje obicie w tym maklandzie? Płaciłem 270 zł z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 W dniu 2017-11-21 o 08:45, tomekhxc napisał: dobrze siadły Sam wzór felg jest ponadczasowy i pasuje do prawie każdego VAGa, ale do chromów bardziej podobają mi się srebrne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 12 godzin temu, mateusztbg napisał: Elegancko, dawaj te nowe kreski Już niedługo, włoże sprzęgło i ogień map 4 bar już czeka, sam jestem ciekawy co to wyjdzie na tej VKLR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Tez jestem ciekaw...[emoji51]pare dni temu mialem okazje kupic taka z 17roku no ale...Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 2 godziny temu, rrrudy25 napisał: Tez jestem ciekaw...pare dni temu mialem okazje kupic taka z 17roku no ale... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Oo moja jest z 2014r to byś miał nowke sztukę ;-) jeszcze jeden plus VKLR teraz w zimie że szybko się robi ciepło w aucie bo grzeje wodę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ooo to to to pewnie zaleta nie mała w przypadku pozaślepianych klekotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 W dniu 9.12.2017 o 15:26, KoJ@K napisał: Ooo to to to pewnie zaleta nie mała w przypadku pozaślepianych klekotów W sumie po wyrzuceniu zbędnych rzeczy z zakresu ekologi nie było aż tak źle z lapaniem temperatury ale teraz z VKLR jest znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No to skrzynia odzieliła się od silnika ? Stare sprzęgło wyciągnąłem na montaż brakło czasu jutro już będzie tarcza Kevlar na swoim miejscu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Udało się dzisiaj zmienić lekko soft trochę wiecej podlane i dmuchniete 2.2 bar no i nie da rady na tych pompaczach więcej :-D Edytowane 18 Grudnia 2017 przez danielstol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi