Azio Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 WitamOd dzisiaj jestem posiadaczem Audi B7, mam radioodtwarzacz BNS (ten cały czerwony) o ile się mylę Problem jest taki, że jest tam ustawiony język francuski, nie mogę zmienić na angielski bo jest potrzebna płytka.Dodatkowo, nie wiem jak podłączyć telefon przez bluetoth (o ile w ogole jest) - nie wiem jak to sprawdzić, język francuski mnie trochę ogranicza Pytanie czy jest ktoś z wawy kto posiada taką płytkę, i czy mogę jakoś podłączyć ten telefon albo ewentualnie sprawdzić czy ma BT. Słuchanie radia jakoś mi się nie widzi...
januszm41 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) jak to rozumiec, sluchanie radia ci sie nie widzi? a audio cd lub mp3 cd nie dziala? Edytowane 4 Lipca 2015 przez januszm41
Onkel Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Jak przekręcisz stacyjkę to masz jakiś czas na połączenie się z BT. Włącz w telefonie wyszukiwanie i przekręć stacyjkę.
Azio Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 jak to rozumiec, sluchanie radia ci sie nie widzi? a audio cd lub mp3 cd nie dziala? Słuchanie radia, mówię w sensie o stacjach radiowych Trochę się już dowiedziałem o elektryce w tym audi, jednak cały czas potrzebuje płytki aby angielski wgrać
iDybeK Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 tu napisz o płytkę może ktoś się zgłosi http://a4-klub.pl/index.php?/forum/86-mazowieckie/
cinkers Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) W BNS 5.0 język zmieniasz bez płyty w menu z tego co wiem. Ja tak przynajmniej miałem choć nie wiem, czy akurat oryginalnej płyty w środku nie było. Głowy za to nie dam. Sprawdzałem dzisiaj i jednak musi być płyta. Edytowane 13 Lipca 2015 przez cinkers
manieknd Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 W BNS 5.0 język zmieniasz bez płyty w menu z tego co wiem. Ja tak przynajmniej miałem choć nie wiem, czy akurat oryginalnej płyty w środku nie było. Głowy za to nie dam. Sprawdzałem dzisiaj i jednak musi być płyta. Witam,też potrzebuję płytkę do BNS-a,masz jakieś namiary kto pomoże?
bouzuki Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Na alledrogo jest. http://allegro.pl/mapa-nawigacji-audi-bns-a4-a6-a3-tt-nawigacja-navi-i5688661055.html Edytowane 30 Września 2015 przez bouzuki
Gac3k Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Dalej zrzutkę robimy 3 osoby to po ~33zł i będziemy mieli PL a i jeszcze może później się ********* na alledrogo
Jaro959 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Możecie podpowiedzieć (najlepiej odesłać do linka z alledrogo) do przejściówki z radia chorus I na BNS 5.0? Dopiero co kupiłem i chciałbym zamontować 2 sprawa. Jaką antenę GPS kupić do tego?
Rekomendowane odpowiedzi