adadur Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Ma ktoś doświadczenie albo rozeznanie który smartfon na dwie kart sim jest wart zainteresowania?
adadur Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzieki tego akurat nie bralem pod uwage puki co skupilem sie na samsungach
rybus85 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 No jest sporo lepszy od Samsunga w tych pieniądzach
Voucher Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja korzystam z Alcatela OT Pop C7. Włożyłem do niego Aero2 i śmiga bez problemu. Mógłby mieć tylko więcej ramu i lepszy aparat, ale w tej cenie myślę, że i tak jest OK.
mariuszsmietana Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 ja z racji pracy ujezdzam Jeepa. Dziala nawet aero chociaz wszedzie pisalo ze nie
razk Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Ja kupuje Xperia Z3 Dual. Bawilem sie nim i jak dla mnie sterowanie dual sim sporo wygodniejsze niz w lumiach. Oczywiscie zaznaczam ze dla mnie (przesiadam sie z Xperii Z2)
Rekomendowane odpowiedzi