Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Xenon w deszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie bryki nie pilnuje na przeglądach to potrafią wyciągnąć więcej niż wsadzili :D

To ja nawet nie chce myśleć, co masz za sprzęgło :polew:

EOT

Opublikowano

madas26 - jak możesz, to zapodaj linka, gdzie kupowałeś palniki.

nie mam linka ale numer tel moge dać... :hi:

Opublikowano
  • Autor

Hehehe - ono ma zaspawane, żeby nie wymieniali.

Apropo fachowości Panów w ASO - Lubin - ASo Citroen, ciągłe stuki w przednim zawieszeniu berlingo 2004r przy ruszaniu, hamowaniu, skręcaniu (dodam, że bardzo mocne i wyraźne). ASO atwierdza mi prosto w oczy, że mam omamy słuchowe, bo nic nie stuka. Wynik - jazda próbna i baaaardzo durna mina serwisanta i jego przełożonego :shocked:. Usterka - wg ASO nie ma nic niepokojącego, bo nic nie znaleźli. Wynik końcowy - wizyta u zaprzyjaźnionego mechanika i okazuje się, że belka przedniego zawieszenia wraz z kołami 3ma się na 1 śrubie z chyba 5 lub 6. A ja dzień wcześniej 170 z niego wyciągałem na A4 :polew: Wrażenia z wizyty w ASO -BEZCENNE :wallbash:

Opublikowano

madas26 - jak możesz, to zapodaj linka, gdzie kupowałeś palniki.

nie mam linka ale numer tel moge dać... :hi:

zrob fotki jak swieca te nowe zarniki ok ? szkdoa ze nie wsadziles nowego zarnika jednego a drugi stary to by mozna bylo porownac roznice miedzy nimi

Opublikowano
  • Autor

Kurcze HiRide - to dobry pomysł jest. Jak ktoś ma na weekend troszkę wolnego czasu, nowy i stary palnik, to może by wstawił dla potomnych różnice pomiędzy nimi :> nie namawiam nikogo, ale wielu było by wdzięcznych. A fotki madas26 możesz zapodać jakieś dla konfrontacji.

Opublikowano

Kurcze HiRide + to dobry pomysł jest. Jak ktoś ma na weekend troszkę wolnego czasu, nowy i stary palnik, to może by wstawił dla potomnych różnice pomiędzy nimi :> nie namawiam nikogo, ale wielu było by wdzięcznych. A fotki madas26 możesz zapodać jakieś dla konfrontacji.

Niestety nie mam czym zrobić fotki, ale jak już robicie to tak, jak opisałem wcześniej.

A ten telefon by się przydał - jeżeli fotki by były git to można pomyśleć o zakupie aczkolwiek chyba kupię w USA.

Opublikowano

ok zapodam tylko nie wiem gdzie robić bo barwa zależy od tego gdzie pada światło jak zauważyłem :mysli:

a z tym palnikiem to pomysł niezly ale jak ktos ma czas sie bawic albo niech zapda ten co będzie wymieniał ja się spóźniłem niestety :hi:

Opublikowano
  • Autor

aczkolwiek chyba kupię w USA.

Lukaszr - a ile się cenią "stanowe" żarniki i jakie sobie upatrzyłeś? Jeśli mają być na 200% ori i dobre jakieś, a nie szroty chińskie, to warto się zastanowić.

Opublikowano
To ja nawet nie chce myśleć, co masz za sprzęgło

eeee no widziałem co wsadzali , sam je przywiozłem . Przy naprawach, przeglądach w ASO jest prosty text , albo moge wejśc na hale albo nie robie tu bryki .

Opublikowano

eeee no widziałem co wsadzali , sam je przywiozłem . Przy naprawach, przeglądach w ASO jest prosty text , albo moge wejśc na hale albo nie robie tu bryki .

Z tymi jełopami to różnie bywa.

Lukaszr - a ile się cenią "stanowe" żarniki i jakie sobie upatrzyłeś? Jeśli mają być na 200% ori i dobre jakieś, a nie szroty chińskie, to warto się zastanowić.

Te z USA bodajże to różnie, ale tak około 80$/szt + przesyłka.

Opublikowano

zrobiłem fotki ale niezbyt fachowo chyba ale......co tam nie jestem fotografem i nie dysponuje profesjonalnym sprzętem:

24flglh.jpg mijania - tz krótkie

16bef6e.jpg drogowe - tz długie

2ihkpw5.jpg z boku lampy

2iu2pms.jpg i takie ujęcie obie lampy

[br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 14:40_________________________________________________świecą na biało ale niebieskawa poświata ma się pojawić po rozświceniu żarników .....wkurzył bym się jakby 4300 świeciły od razu na biało niebiesko znaczyło by to że kupiłem używki :gwizdanie:

Opublikowano

niby trzeba 80 godzin do rozświetlenia żarówki, aby świeciły swoim światłem.

Opublikowano

niby trzeba 80 godzin do rozświetlenia żarówki, aby świeciły swoim światłem.

U mnie rozświetlają się już ponad rok i jakoś nie widzę efektów :wink4:

Opublikowano
  • Autor

U mnie rozświetlają się już ponad rok i jakoś nie widzę efektów :wink4:

Hehehe - moje za to JUŻ rozświetlają się na początku i tylko na początku, a po chwili świecą normalnie słabawo :polew:

Opublikowano

to jak oceniacie moje panowie mają dokładnie 3 dni?? :mysli: :mysli:tylko bez owijania w bawełne bo nie lubie :disgust:

Opublikowano

ja sie nie wypowiadam konkretnie bo nie wiem jak twoje lampy oswietlaja droge teraz..te fotki nie wiele moga na ten temat powiedziec

Opublikowano

w jakiś dzień postaram się zrobić na drodze ale rzadko jeżdże w nocy :gwizdanie:

Opublikowano

w jakiś dzień postaram się zrobić na drodze ale rzadko jeżdże w nocy :gwizdanie:

tylko nie rob w dzien bo bedzie cholernie jasno swiecic ten xenon :polew::tongue4:

a tak na powaznie to o 18 jest juz calkowicie ciemno :good:

Opublikowano

wiem wiem jutro albo w poniedziałek zrobie fotke może dwie i wrzuce :cool1:

Opublikowano

Byłem w ASO i oglądałem jakie żarówki sprzedają D1S :) W pudełkach oryginalnych są Osramy :) i też nie świecą na niebiesko.Podobno Unia zmieniła przepisy aby światło emitowane było zbliżone do dziennego.Tą opinię słyszałem już kilka krotnie wiec może coś w tym jest :)