Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Xenon w deszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też czytałem że xenony mają emitować takie światło jak dzienne :mysli: ORI pakują również Philipsy pytałem w ASO :gwizdanie:

Opublikowano

ja też czytałem że xenony mają emitować takie światło jak dzienne :mysli: ORI pakują również Philipsy pytałem w ASO :gwizdanie:

U nas pakują ale z drugiej ręki.Są tańsze .W oryginale Osram .Tak mi kolega powiedział .Wszystko można przełożyć do pudełek :gwizdanie:

Opublikowano

ja miałem furke ściągniętą i były Philipsy made in germany :mysli:

ale się wypaliły zmieniłem i jest ok tylko światło białe jest ..... mi to nie przeszkadza tak bardzo rozświecą się to zobaczymy :good:

Opublikowano

ja miałem furke ściągniętą i były Philipsy made in germany :mysli:

ale się wypaliły zmieniłem i jest ok tylko światło białe jest ..... mi to nie przeszkadza tak bardzo rozświecą się to zobaczymy :good:

no i gdzie te foty twoje?

wczoraj jechalem za volvo xc 90 ..te lampy to swieca fantastycznie normalnie bylem w szoku ich zasiegu do przodu i na boki :shocked: potem za octawia po lifcie z xenonami i powiem tyle ...cholernie mnie wkurzaja te moje "bixenony" bo do prawdziwych im daleko :polew:

Opublikowano
  • Autor

Hehehe. Pamiętaj HiRide, że zawsze tak jest. Twoje słabe a innych super. Ja dziś się podczas jazdy odbijałem w przystanku i świeciłem na piękny biało-niebieski :D

Druga sprawa, że XC90 daje z nieco większej wysokości niż A4. Sam mam okazję pośmigać ML'em i jest podobnie :>

Opublikowano

Hiride nie miałem czasu nadrobie to jutro bo dzisiaj ide na koncert Reggae.

Co do świecenia aut przed Tobą to powiem tak:

jade za kumplem on w audi A6 ja za nim w A4 wieczorem wysiadam i mówie do niego że Twoje to dają rewelacyjnie Xeny a on na to to wsiadaj w mój j jedź za mną on moim więc tak też zrobiliśmy i patrze a w moim pieknie świecą a w jego, w którym jechałem coś niemrawo wydawało się......śmiał się bo już też to przerabiał kiedyś

Opublikowano

czyil tak ma byc i koniec tematu nie ma co sie rozwodzic :) fajnie wygladaja z daleka swieca roznie:P,ale wg mnie i tak lepiej niz normalne lampasy

Opublikowano

Hirdide

dobrze ze nie HIRDUDE :polew:

ok czekam na fotki

Opublikowano

a czepiasz się dodałem Ci jedno "d" bo co będę żałował :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2008, 16:50_________________________________________________juz poprawiłem :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Madas szczodry chlopak jest a ty się czepiasz.... :polew: Święta idą- prezent zrobił :good:

Opublikowano

NO dokładnie a tu proszę następny prezent fotka jak świecą mijania na ulicy koło bloku na długich fotka mi nie wyszła

2r39kxj.jpg

pozdrawiam

Opublikowano

NO dokładnie a tu proszę następny prezent fotka jak świecą mijania na ulicy koło bloku na długich fotka mi nie wyszła

2r39kxj.jpg

pozdrawiam

ja juz nic nie chce mowic .Wazne ze miales checi :good:

Opublikowano
  • Autor

mam wrażenie, że moje jednak świecą bardziej żółtawo niż Twoje madas

Opublikowano

ja mam HIDy 6000 k ,ale niedawno zalozylem i jeszcze nie spadl deszcz i nie bylo mgly(anglia-dziwne... :wink4:)ale mam w podpisie zdjecie jak to wyglada-daja ladne biale swiatlo i mnie sie podoba-lepiej,niz normalne halogeny :wink4:

Opublikowano

ja mam ori bi, dają na biało z lekką niebieskawą poświatą, zamieniłem się autami i jak moje autko widać z ok. 200 metrów świeci na niebiesko, z bliska na biało... łamiąc się na niebieski... ale na drodze są nie do pokonania, oświetlają idealnie, ładnie odcinają długo kosmos. mi wystarcza.

Opublikowano

ja mam ori bi, dają na biało z lekką niebieskawą poświatą, zamieniłem się autami i jak moje autko widać z ok. 200 metrów świeci na niebiesko, z bliska na biało... łamiąc się na niebieski... ale na drodze są nie do pokonania, oświetlają idealnie, ładnie odcinają długo kosmos. mi wystarcza.

jakie masz zarniki ? firma jak dlugo uzywane

Opublikowano

HIRIde ja żeby zrobić fotke w na tle ciemnej ulicy muszę wyjechać z poznania jakieś 15 km więc nie mam czasu ale obiecuje że zrobie jeszcze :tongue4:

moje świecą na biało ale poczekam aż sie rozświecą i wtedy powiem czy coś się zmieniło czyli za 3-4 miesiące ... :cool1:

Opublikowano

HIRIde ja żeby zrobić fotke w na tle ciemnej ulicy muszę wyjechać z poznania jakieś 15 km więc nie mam czasu ale obiecuje że zrobie jeszcze :tongue4:

moje świecą na biało ale poczekam aż sie rozświecą i wtedy powiem czy coś się zmieniło czyli za 3-4 miesiące ... :cool1:

nie mow ze w poznaniu nie ma ciemnych ulic bo to nie las vegas :tongue4: jezdzilem akurat na miczurina kolo glaxo i bylo ciemno :decayed:

tylko jak bedziesz robil to zalacz mijania a nie dlugie bo 95% jazdy to zalaczone swiatla mijania

Opublikowano
  • Autor

madas - napisz jakie masz żarniki, kiedy zmieniłeś, gdzie kupowane, jaka firma itp. Różnica jest widoczna, nie da się ukryc w porównaniu do moich. Nówki sztuki, a dodatkowo coś chłopaki wcześniej pisali już o innej barwie tych samych żarników w B6 i B7. Może to też wpływa na efekt. Aż muszę zrobić dzis fotkę normalnym aparatem, a nie fonem, to zobacze jak to wygląda :)

Opublikowano

nie mow ze w poznaniu nie ma ciemnych ulic bo to nie las vegas :tongue4: jezdzilem akurat na miczurina kolo glaxo i bylo ciemno :decayed:

tylko jak bedziesz robil to zalacz mijania a nie dlugie bo 95% jazdy to zalaczone swiatla mijania

ale to jest foto świateł mijania panie kolego....długie robiłem ale nie wyszło więc nie wkleiłem fotki.... :tongue4:

a Poznań to ncoś więcej niż las vegas :gwizdanie: