Opublikowano 23 Czerwca 201610 l Autor Tył idealnie siedzi, chciałbym uzyskać taki efekt, ale 20 mm u mnie chyba już by wystawało, a 15 mm wymaga rezania piasty...
Opublikowano 23 Lipca 201610 l Autor Mała aktualizacja a propos tego, co się ostatnio działo. 30.05 zaobserwowałem spory wyciek płynu chłodzącego - winna była chłodnica. Niestety finansowo był to najgorszy możliwy moment, w związku z czym zdecydowałem się na zakup chłodnicy używanej i to był błąd... Chłodnica wytrzymała niecałe dwa miesiące. Dziś wpadła nowa (tym razem rzeczywiście nowa) chłodnica od Toma z forum, do tego też nowy wąż do górnego króćca, bo poprzedni był lekko zmodyfikowany na potrzeby starej chłodnicy. Wpadły też nowe wahacze górne i końcówki drążka. Audi w końcu ma się dobrze. Niestety sprawdziło się powiedzenie, że skąpy płaci dwa razy. W tzw. międzyczasie okleiłem tylne lampy na styl US. Uzupełniłem też drobne braki w lakierze w okolicy klamek i przy halogenach - w końcu.
Opublikowano 25 Lipca 201610 l Ładna , też poluje na lusterka a przy tym ET 43 i dystansie 15mm w Quattro bedzie git ?
Opublikowano 25 Lipca 201610 l Nie przyczepi się, żarówki z amerykańca już do mnie lecą Zielone? jaki koszt?
Opublikowano 25 Lipca 201610 l Ej, te koła, to mi oddaj na cele dobro dzietne, razem z tymi sprężynami. Dystans w sumie też oddaj
Opublikowano 26 Lipca 201610 l Autor Za twardo dla dzieci, z troski nie oddam Zdjęcie z weekendu: Edytowane 16 Października 20187 l przez dliwski
Opublikowano 28 Lipca 201610 l Autor Nie przyczepi się, żarówki z amerykańca już do mnie lecą Zielone? jaki koszt? Żarówki dotarły i kierunkowskaz świeci trochę słabiej, ale barwa jak ori Edytowane 28 Lipca 201610 l przez dliwski
Opublikowano 29 Lipca 201610 l Nie przyczepi się, żarówki z amerykańca już do mnie lecą Zielone? jaki koszt? Żarówki dotarły i kierunkowskaz świeci trochę słabiej, ale barwa jak ori Pokaz foto i daj linka do zarowek
Opublikowano 29 Lipca 201610 l Za twardo dla dzieci, z troski nie oddam Zdjęcie z weekendu: ALE SUKA :-o :-o :-o
Opublikowano 30 Lipca 201610 l Za twardo dla dzieci, z troski nie oddam Zdjęcie z weekendu: ALE SUKA :-o :-o :-oNoo po prostu nie moge sie napatrzeć ;o Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Lipca 201610 l Autor Film z zielonymi żarówkami: Edytowane 16 Października 20187 l przez dliwski nieaktywny link