Opublikowano 11 Kwietnia 201610 l Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr Bo przykrywa ją prześcieradłem żeby mu nikt uroku nie rzucił na auto
Opublikowano 11 Kwietnia 201610 l Autor Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr Pomieszkuję Mówisz że nie rzucała się w oczy... niedobrze Co porabiasz na Wileniaku?? Tyle razy tu parkowałem i nie rzucała mi sięw oczy Twoja A4 Pozdr Bo przykrywa ją prześcieradłem żeby mu nikt uroku nie rzucił na auto
Opublikowano 14 Kwietnia 201610 l Piękne autko. Kolorek to LY9B? Lepiej kupić lusterka srebrne czy swoje malować sprejem ?
Opublikowano 14 Kwietnia 201610 l Autor Tak, LY9B. Ja sam bym nie pomalował lusterek, a że znalazłem kompletne poliftowe w dobrej cenie, to długo się nie zastanawiałem.
Opublikowano 19 Kwietnia 201610 l ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło
Opublikowano 3 Maja 201610 l Autor ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło Pakiet S4 jest ok, ale mi zdecydowanie bardziej podoba się RS4... a to niestety wykracza poza moje możliwości, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Dodatkowo nie można zapominać, że to jednak 1.9 TDI
Opublikowano 3 Maja 201610 l ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło Pakiet S4 jest ok, ale mi zdecydowanie bardziej podoba się RS4... a to niestety wykracza poza moje możliwości, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Dodatkowo nie można zapominać, że to jednak 1.9 TDI mamy na forum jednego ropniaka co nawet na klapie ma znaczek s4
Opublikowano 27 Maja 201610 l Autor ja tu widze pakiet S4 jakis czas temu sam mialem w glowie czarnego sedana na tych felgach, za***iście to siadło Pakiet S4 jest ok, ale mi zdecydowanie bardziej podoba się RS4... a to niestety wykracza poza moje możliwości, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Dodatkowo nie można zapominać, że to jednak 1.9 TDI mamy na forum jednego ropniaka co nawet na klapie ma znaczek s4 To ja już wolałbym sleepera Wpadły żółte halogeny. Przy okazji kilka nowych fotek:
Opublikowano 27 Maja 201610 l bardzo ładnie wszystko wygląda schludnie bez żadnych ekscesów szerokości
Opublikowano 31 Maja 201610 l Rzadko kiedy mi sie podoba sedan , no ale ten ma to coś co przyciąga wzrok.. mega ładnie sie prezentuje..
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Autor Dzięki Panowie za dobre słowo. To zawsze motywuje do dalszych modów. Swoją drogą znalazłem ostatnio stare zdjęcie, które zrobiłem zaraz po zakupie...
Opublikowano 22 Czerwca 201610 l Jakie szerokie te dystanse masz bo też chce uzyskać taki efekt - ogólnie to kot!
Opublikowano 23 Czerwca 201610 l Ja na oryginalnym ET 43, dałem 20mm na tył i jest równiutko z nadkolem. 205 opona
Opublikowano 23 Czerwca 201610 l Autor Tak mówisz? Ja myślałem o 15 mm, ale obawiałem się, że już będzie wystawać.
Opublikowano 23 Czerwca 201610 l 15 z tyłu nie wejdzie w FWD Piasta wystaje. Chyba ze jakies ORI eibachy, albo cos. Zrobię Ci fote jak chcesz