Ksys Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam, Zardzewiał mi prawy przedni błotnik i postanowiłem go wymienić. Zakupiłem oryginalny błotnik w kolorze z rozbiórki auto. Wymienili mi go przy okazji wymiany rozrządu. Błotnik jest jednak bardzo kiepsko spasowany. Za mocno odstaje od maski. Czy jest możliwość jakiejś regulacji błotnika czy tak jak wszedł to tak ma być i nic nie można zrobić? Pozdrawiam
jospethe Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Powinien się dać wyregulować ja śrubach. Skoro jest oryginalny to musi pasować. Może źle ustawili albo dobrze nie dokręcili i się przestawił.
nitroo Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Ustawisz go bez problemu, ale musisz zrzucić zderzak, bo pod nim masz kilka odpowiednich śrub.
Ksys Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 Ok, Dzięki bardzo. To teraz wiem kogo opierniczyć za partactwo;)
Robero321 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Jeśli Ori to ustawił jak zamiennik mu zapakowali to szanse małe
nitroo Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Jeśli Ori to ustawił jak zamiennik mu zapakowali to szanse małeA próbowałeś regulować zamiennik? Bo jeśli nie i tylko snujesz teorie, to lepiej się wstrzymaj. Zamiennik ocynkowany z Allegro w kolor pasuje idealnie i wyregulujesz go bezproblemowo.
Robero321 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie nie snuje terori tylko widziałem taki zamontowany na samochodzie i choc byś zjadł kilo soli to prędzej się byś ob*sł niż go wyregylował oczywiście zamiennik nie równy zamiennikowi ale te z którymi miałem do czynienia najpierw nalezalo oddać do kowala. Nie dało sie ich spasować przy dzwiach pod lusterkiem odstawały i NIC się z tym nie dało zrobić
Ksys Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Sorki, nie dostałem informacji o kolejnych wpisach i myślałem że temat umarł. Błotnik mi spasowali. Powiedzieli że ustawili tak żeby na śrubach nie było widać, a że z daleka szparę było widać to już im nie przeszkadzało.. ot mechanicy
Rekomendowane odpowiedzi