Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Jak sprawdzić czy mam podgrzewane lusterka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprawdzić czy mam podgrzewane lusterka i gdzie znajduje się włącznik? :notworthy:

Opublikowano

nie ma włącznika grzanych luster, jedynie albo grzeją po zapłonie albo przy włączonym ogrzewaniu szyby tylnej- zależy od rocznika. było już przerabiane opcja :szukaj:

Opublikowano

zdejmij plastykową zaślepkę na drzwiach wewnątrz auta (taki trójkącik) i zobacz ile idzie przewodów do lusterka

Opublikowano

a ile powinno isc zeby bylo grzane?

Opublikowano

a całe 5 kabelków :cool1:

Opublikowano

dzieki

Opublikowano
  • Autor

sprawdze :) thx

Opublikowano

spoko spoko, kabelków może być 5, ale to i tak to nie oznacza ze się ma podgrzewane lusterka

Opublikowano

Możesz sprawdzić po kodach na wlepce serwisowej. Możesz ją znalźć w bagazniku koło koła zapasowego. Ja akurat na wlepce tego oznaczenia nie miałem, ale było wyróżnione na pełnej liście kodów wyposażenia.

Ja miałem 6XE - Lusterko zewnętrzne elektryczne przestawiane, ogrzewane i składane

Opublikowano

przyloz reke, bedzie czuc ze jest cieple.

Opublikowano
  • Autor

Jak mam np. zaparowane czy zamrożone lusterka to po krotkiej jezdzie lewe zaczyna sie przeczyszczac a prawe dalej zaparowane czy tam zamrożone.. obojetnie... czy mozliwe ze ogrzewanie jest tylko na jedno lusterko czy ewidentnie prawe zepsute? :embarrassed:

Opublikowano

tak. musisz wyjac prawe lusterko, podlaczyc miernik i zobaczyc czy masz 12 volt na kabelkach

Opublikowano

Mi sie wydaje ze jak lewe ci grzeje a prawe nie to prawe zepsute.

Opublikowano

do kolegi KRZYNEK musze zaznacyc ze widzialem opcje z wlanczanymi podgrzewanymi lusterkami

Opublikowano

w b5? pierwszy raz cos takiego slysze a przymierzam sie do zalozenia u siebie i sporo o tym czytalem, moze ktos sobie przerabial cos albo dokladal bo w ori to tylko po zaplonie albo z tylna szyba

Opublikowano

jak nie wiesz to sie nie kluc w instrukcji obslugi to znalazlem i fotka jest pokretla od lusterek i jest opcja na przestawianie na podgrzewanie

Opublikowano

nie kluce sie tylko pisze co na forum wyczytalem a jest tego troche, jak morzesz to wrzyc fote bo moze bedzie prosciej wpiac sie tak niz pod tylna szybe

Opublikowano

Henias :hi: Na tym pokrętle jest opcja do składania lusterek a nie ich grzania.

Opublikowano

do kolegi KRZYNEK musze zaznacyc ze widzialem opcje z wlanczanymi podgrzewanymi lusterkami

hmmm,,, włącznik?? Może to była jakaś "samoróbka"

Opublikowano

u mnie grzanie samo się włącza przy temp. 5*C wtedy jak się pojawia śnieżynka na fisie, ale dodatkowy włącznik :mysli: :mysli: :mysli: