Nyuta Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Witam mam pytanie odnośnie pewnej rzeczy Mam A4 B5 Quattro 1.8 ADR zmienne fazy rozrządu itp. Silnik tak jakby z turbo ale bez turbo oryginalnie też takie wychodziły i moje pytanie brzmi czy trudno wrzucic tam turbo oprócz zmiany kolektora wrzucenia turbinki ? Wiem że taniej jest kupić cały silnik z osprzętem ale nie w tym przypadku Mam porobiony cały silnik uszczelki cały rozrząd itp i nie ma potrzeby kupywania silnika z turbo bo ten sie do tego nadaje Pozdrawiam. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Nyuta
jacek70 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Jeszcze trzeba kompa wymienić . Ale już sam sobie dałeś odpowiedź. Taniej wymienić całą motorownię. Angoli nie brakuje.
Nyuta Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 Hmm a nie jest to poprostu Z turbo bez turbo na to wygląda bo wszystko jest tak samo jak z turbo wtyczki pierdoły itp a turbo nie ma i w oryginale nie było .
marcindlug Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 inne zawory, nie wiem czy w adr jest natrysk na denko tloka, reszta osprzetu rowniez do wymiany. do tego oczywiscie komp, na 95% lambda, puszka filtra, przeplywka itd itp
jacek70 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Silnik jak widzisz inny i dołożenie turbiny jest możliwe ale drogo wyjdzie więc nieopłacalne.
Nyuta Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 Ok dzięki wszystkim za rady ale jednak uturbie nie drogo to wyjdzie jak może sie wydawać pozdrawiam i dzieki za pomoc
krzysiekml Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Powodzenia Będziesz zapewne pierwszy z adr+turbo
jacek70 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Jeśli masz wszystko a jeszcze zestroisz wszystko to czemu nie . Kto Ci zabronioni. Pisz jakie postępy .
Nyuta Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 Dzięki prosze o zamkniecie jak będe robił zrobie kolejny temat specjalnie do tego
Rekomendowane odpowiedzi