Audikomaniak Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Witam mam mały problem z centralnym w mojej audi. Mianowicie jak przekręcę kluczyk zeby zamknac samochod zdarza sie że zamkną sie tylko drzwi kierowcy i dopiero po otwarciu drzwi od pasażera tylne zamknie sie reszta drzwi. Sytuacja jest też na odwrót jak chce otworzyć przekrece kluczyk i otworza sie drzwi kierowcy i zeby reszta sie otworzyła to trzeba drzwi od kierowcy otworzyc. Co może być przyczyną takiego zachowania.
jacek70 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Do czyszczenia styki w zamkach oraz kostki przy pomoce centralnego.
Audikomaniak Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Gdzie dokladnie znajduja sie te styki w zamku bo to moje pierwsze audi a narazie ciemny jestem Albo jak do nich sie dostac Edytowane 17 Lipca 2015 przez Audikomaniak
jacek70 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Musisz rozebrać boczki drzwi . Mikrostyk jest w zamku. Dojście po zdemontować i boczki. Szukaj tematu o regeneracji mikrowyłącznika zamka.
Audikomaniak Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 No dzieki jutro sie tym zajme
marcin_franz Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Wygląda tak jakbyś miał gdzieś załamany wężyk od pneumatyki zamka i po otwarciu któryś drzwi prostuje się i zamyka/otwiera resztę. A jak otworzysz te drzwi o których piszesz, że po ich otwarciu zamyka/otwiera resztę to słychać ponownie pompkę centralnego?
Rekomendowane odpowiedzi