tommm Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zwracam się z ogromną prośbą do speców z dziedziny o wyjaśnienie terminu odpowietrzenia zacisków w ręku?? jak to zzrobić?- wypuścić tłoczek, nastepnie odkrecając odpowietrznik wkręcać go? czy może włożyć coś sztywnego imitując docisk tarczy?? jakie to ma znaczenie? co jest odpowiedzialne za taki układ rzeczy. Na pewno ja jak i wielu użytkowników będziemy wdzięczni za odpowiedź.
alex3p Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/user/9446-dev/
tommm Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Opublikowano 20 Lipca 2015 Sprawdzenie tylu postow zajełoby trochę czasu, tak jak w pytaniu, prosze o sugestie:)
xork Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) zacisk jest nie przykręcony ,tłoczek wkręcony/wcisnięty jeśli bedziesz pompował pedałem to tłoczek zablokuj np. drewienkiem ,cały myk polega na tym by ustawic zacisk w położeniu ułatwiającym wyparcie (lub wyssanie) powietrza (obrócic tak by od "dołu" płyn wypychał pow. ku górze,tak zeby plyn wypelnił trudno dostepne miejsca) W tłoczku wg mnie sie zatrzymuje powietrze i tu mu pomóc trzeba. Edytowane 20 Lipca 2015 przez xork
alex3p Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Sprawdzenie tylu postow zajełoby trochę czasu, tak jak w pytaniu, prosze o sugestie:) W podpisie masz nr do niego
Rekomendowane odpowiedzi