Tobi_one Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam! Otóż mam do was pytanko jak myślicie jakiej firmy jest najlepiej kupić radyjko CD/MP3? Kwota gdzieś tak 350 - 400zł ? Z góry dzięki za rady. wiem ze w waszych Audi raczej graja seryjne radyjka ale moze ktos zna sie w tym temacie i moze polecic cos naprawde dobrze grajacego za taka kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent005 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witaj B8 i pytasz o radio za 400 pln W Twoim aucie gra zdecydowanie lepsze audio ale ok nie czepiam sie :> Alpine,Blaupunkt,Clarion fokusuj sie na te marki pozdr darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 no tak ale to nie dla mnie ma byc to radyjko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent005 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 BLAUPUNKT Brisbane SD48 ALPINE CDE-9872R CLARION DB288RUSB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watson Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Rozejrzyj sie tez za radioodtwarzaczami firmy Kenwood. To w tej chwili chyba najlepiej wykonane i calkiem przyjemnie brzmiace radia w tym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja polecam Pioneera lub JVC.Do 400zł to takie radyjko Pioneera masz że kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 pionek nigdy, gra mocnym basem, zero łagodnych i przyjemnych dźwięków Alpine & Clarion - ale za taką kase nic specjalnego nie kupisz ale te dwie Firmy się liczą sony - szajs totalny Jvc & Kenwood - to będzie w tym przypadku dobry wybór, dobra jakość za małą cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a musisz miec nowe radio bo ja w swojej mam jvc czerwone przyciski i bialy wyświetlacz bo dzobrze czyta wszystkie plyty itd bo zbieram na clariona wiec by mi pasowalo w sumie model to jvcx kd-g333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 no kumpel musi miec nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuby1988 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 lepiej odłóż wiecej kasy i kup alpine 9882Ri ... przynajmniej bedziesz wiedział ze kasa jest dobrze zainwestowana, bo bedzie grało rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzieki koledzy za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi