Path Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Witajcie, Dziś założyłem do siebie chromowane obwódki w liczniku. Proces rozłączania i rozbierania licznika przeszedł prawidłowo. Również ponowne składanie i montaż. Mimo, że bardzo uważałem to po uruchomieniu świateł na liczniku nie świeci wyświetlacz od przebiegu. Oto fotka : Kolega mi mówił, że to kwestia żarówki ( mam taką nadzięję ). Jeżeli tak to jaka tam siedzi dokładnie ? A jeżeli to nie powód żarówki to czego ? Pomóżcie
Path Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 A myślisz, że to ona może być problemem ?
jacek70 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak najbardziej to żarówką. Wymień wszystkie na nowe bo lubią się one strzepać podczas wyciągania licznika.
Path Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak najbardziej to żarówką. Wymień wszystkie na nowe bo lubią się one strzepać podczas wyciągania licznika. Dzięki wielkie za odpowiedź wiesz może ile tam ich siedzi i czy wszystkie to W5W ? Chyba, że jest na forum schemat z wykazem to zwracam honor i nie musisz podawać - poszukam
jacek70 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie pamiętam ile ich jest . Od podświetlenia są 1.1w , od kierunków i od kontrolki długich mocniejsze .Od kilometrów jeszcze mocniejsza 1.5w.
Path Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Okej dziękuję jeszcze raz za pomoc !
Rekomendowane odpowiedzi