Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brzeczek wlaczonych swiatel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta od razu vagiem. Wystarczy włączyć światła i otworzyć drzwi. Oczywiście zostawiając kluczyk w stacyjce.

Opublikowano
  • Autor

Niektórzy podłączają głośniczki z zabawek albo telefonów. Jest też możliwość, że po prostu pada licznik. Niestety liczniki firmy jaeger mają ten problem, że się sypią...

Posiadam licznik VDO

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Brzęczki padają i w Vdo i w Jagerach nie ma zasady.

Edytowane przez jacek70

Opublikowano

Czepiliście się brzęczka?

Opublikowano

Ta od razu vagiem. Wystarczy włączyć światła i otworzyć drzwi. Oczywiście zostawiając kluczyk w stacyjce.

Przeczytaj dokładnie pierwszy post.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tak miałem jak wymieniłem kostkę stacyjki na jakieś badziewie. Oprócz braku sygnału o światłach, nie wyłączało się też radio i nie działało domykanie szyb z kluczyka.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Robilem test licznika vagiem i "gong" ladnie dziala, jednak przy otwartych dzwiach i wlaczonych swiatlach jest cisza

Opublikowano

A wyswietla Ci otwarte drzwi na fisie, oraz pokazuje zieloną ikonkę po włączeniu świateł pozycyjnych?

Opublikowano
  • Autor

Tak na fisie wyswitla otwarte dzwi, zielona ikonka pojawia sie zarowno po wlaczeniu swiatel pozycyjnych jak i mijania

Opublikowano

To już nie mam pomysłów. A na przykład po otwarciu drzwi pasażera nie włącza się brzęczyk?

Opublikowano
  • Autor

Sprawdzalem rowniez to ale przy otwartych dzwiach pasazera takze nic nie slychac

nie wiem czy to ma jakies powiazenie z moim problemem ale zauwazylem ze po otawrciu jakich kolwiek drzwi raz zapala sie oswitlenie kabiny z przodu i z tylu a raz tylko z przodu

Edytowane przez tomekch973

Opublikowano

Proponuję podmienić brzęczyk. Tak wiem rezerwę sygnalizuje. Ale tak tylko głośno myślę . A co jeśli sygnał rezerwy jest inny ,a włączonych świateł inny. Jeden słychać a drugi nie jeśli głośniczek niedomaga. To tylko propozycja ale może warto sprawdzić.??

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

sprawdzalem vagiem gong i byl inny niz sygnal rezerwy

Ja tak miałem jak wymieniłem kostkę stacyjki na jakieś badziewie. Oprócz braku sygnału o światłach, nie wyłączało się też radio i nie działało domykanie szyb z kluczyka.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kolego u mnie oprocz nie dzialajacego brzeczka, nie wylacza sie rowniez radio po wyjeciu kluczyka,wiec moze to naprawde kostka moglbys powiedziec jaka kostke kupic?

Gdyby ktoś miał problem z nie działającym brzęczkiem włączonych świateł polecam sprawdzić czy na przewodach od radia tj. czerwony +12v i czerwono niebieski +12v po stacyjce nie jest zrobiona zworka poprzez zacisk przebijający izolację. U mnie te 2 przewody były połączone ze sobą dlatego tez radio po wyjęciu kluczyka nadal działało a brzeczek nie dawał oznak życia. Po usunięciu zworki wszystko wróciło do prawidłowego działania.