FroS-t Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dobrze teraz przód wygląda, koło zgrywa się z nadkolem Wysłane z iPhone Jeszcze chyba trochę brakuje :\ może po jakimś czasie przód zejdzie niżej... Poza tym czuje, ze po zmianie auto stało się bardziej komfortowe Masz lekki niedosyt to tak jak ja.....
Norbas Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Masz lekki niedosyt to tak jak ja..... No jest... mam nadzieje, że się jakoś jeszcze ułoży chociaż od wymiany zrobiłem 5tys km. Może podniosę jakoś delikatnie tył na jakichś gumach... Furka ostatnio dzielnie przejechała spory kawał drogi podczas wakacji oraz odwiedziła świat Audi w Ingolstadt Kilka fot z ciekawszych miejsc
shakal Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Spoko wycieczka furka prezentuje sie super no i jest co do kalendarza podesłać Wysłane z iPhone
Animal Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pięknie przy niej działasz Norbas.... tylko dlaczego ja jej ciągle na żywca nie widziałem?
Norbas Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Spoko wycieczka furka prezentuje sie super no i jest co do kalendarza podesłać Wysłane z iPhone moje raczej nie przejdzie dalej niż selekcje do głosowania Pięknie przy niej działasz Norbas.... tylko dlaczego ja jej ciągle na żywca nie widziałem? No widzisz tak to jest jak wlatujesz na 2 dni do chaty Ledwo co zawieche mi zmienili a to i tak było jescze na wariata Jak będę na dłużej to na pewno się odezwę Tak w ogóle to już zaszczepili Ci GPS czy jeszcze przygotowania są? Jeszcze Bose czeka na montaż
Animal Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Hehehe przygotowania to są ale do rozpoczęcia budowy domu z lekkim opóźnieniem ale już we wtorek wjeżdża koparka i się zacznie jazda Na GPS przyjdzie kiedyś czas
Norbas Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Hehehe przygotowania to są ale do rozpoczęcia budowy domu z lekkim opóźnieniem ale już we wtorek wjeżdża koparka i się zacznie jazda Na GPS przyjdzie kiedyś czas No powodzenia z budową, dużo wytrwałości Ci się przyda Co do GPS'a to myślałem, że już po bo coś wspominałeś Kilka fotek z małej sesji :
moglaj80 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Rosomak piękny, bardzo ładnie wyglądają listwy w innym kolorze gratki za mody
shakal Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Brakuje relingow czarnych Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Rosomak piękny, bardzo ładnie wyglądają listwy w innym kolorze gratki za mody Brakuje relingow czarnych Wysłane z iPhone Może do lata cos wymyślę... Tylko wtedy zostaną ramki, a nie chce ich ruszać jezeli przy wymianie musze wyciągać szyby... Wiesz cos na ten temat?
shakal Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Faktycznie masz srebrne ramki nie wiem jak ja to patrzyłem [emoji6] Tak jak piszesz, szybę bagażnika wymienia sie z ramka a to juz koszta większe no i z tego samego roku szybę ustrzelić to tez rożnie bywa. Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Faktycznie masz srebrne ramki nie wiem jak ja to patrzyłem [emoji6] Tak jak piszesz, szybę bagażnika wymienia sie z ramka a to juz koszta większe no i z tego samego roku szybę ustrzelić to tez rożnie bywa. Wysłane z iPhone Ale szybe ze srebna ramka czy z czarna? Bo jak u siebie mogę zdjac ramki to je moge pomalowac. Jak nie to raczej zostaną, ewentualnie polece plastidip'em
shakal Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Kawałek ramki jest razem z szyba, ale jak myślisz plastidipem pociągnąć to nie musisz wymieniać szyby [emoji6] Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 No jak mam bawić się z szybą to odpuszczę temat i coś innego wykombinuję Zresztą aż tak bardzo ramki nie rzucają się w oczy na srebrnym aucie Ktoś może podpowiedzieć czy do Bose muszę zmieniać moje głośniczki wysokotonowe?
shakal Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Jak chcesz mieć full Bose to tak. Ja u siebie wymieniałem tylko w drzwiach na dole + subwoofer Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Kurcze mialem nadziej, ze to takie same sa Gdzies czytalem, ze niby sie niczym nie roznia...
shakal Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Może sie różnią tylko napisem [emoji12]. Mi wystarczy tak jak teraz gra [emoji6] Wysłane z iPhone
turzol Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Kurcze mialem nadziej, ze to takie same sa Gdzies czytalem, ze niby sie niczym nie roznia... Różnią się kopułką co przekłada się na brzmienie - nie są tak kłujące jak seria.
Rekomendowane odpowiedzi