moglaj80 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Dzisiaj już rano miałem testy po drodze do pracy... człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego Te kable to puszczałeś od blendy od ledów aż do jakiejś kostki w aucie ? dokładnie masz kilka możliwości moduł od Krzysztofa pod halogeny z przekaźnikiem pod lampkę w środku lub kostka w słupku A ale tego nie próbowałem
Norbas Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 No mam full moduł. Tam jest kabel fioletowy. Wystarczy się pod niego podpiąć ? Nie pamiętam czy ten fiolet też jest z prawej strony
K4rol81 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Tak, jest Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Bleeeeeeeeeeeeee Też mi się podoba Piano lepsze Docelowo 1nk albo carbon tyle, że nie ma chyba carbon'u z rs4 bez znaczka quattro na głównej listwie :/
shakal Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 No nie ma [emoji6] Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Czyli jesstem skazany na coś podstawowego
chudy30 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 w cale nie,całkiem nieźle wyglądają
shakal Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Czyli jesstem skazany na coś podstawowego Albo brać Carbon z RS4 i dołożyć Q co by dekory pasowały Dlaczego nie chcesz Piano? Ja miałem tak zrobione w swojej wcześniejszej, Piano z całym czarnym środkiem + alcantara i było za***iście Zdjęcia jeszcze nie wygasły to zobacz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/212679-bke-moja-czarnulka-19/page-16#entry4220976 Edytowane 6 Października 2016 przez shakal
Norbas Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Faktycznie wygląda to fajnie myślałem, że będzie za czarno ale jest to do zaakceptowania. Masz jeszcze te dekory coby sprawdzić jaki kod mają wybity? Chętnie bym zobaczył kod z bocznych listew oraz popielniczki tył i ramki biegów. W etce nie znalazłem listwy głównej oraz bocznych pod nazwą piano. Nazwę piano znalazłem tylko na popielniczce przedniej i tylniej... Na allegro coś jest ale nikt niby nie wie jaki kod tam jest Albo brać Carbon z RS4 i dołożyć Q co by dekory pasowały Hehe szybciej bym chyba auto sprzedał i kupił coś z Q A tak na poważnie to drukarką 3D ogarnąłbym jakiś napis zamiast Q
shakal Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dekorów juz nie mam, ale to nie były Ori Piano [emoji6] Kupiłem drewno za grosze i malowane były u gościa co lakieruje meble. Wyszły lepiej niż oryginalne Piano Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 A widzisz. Mnie jeszcze przez myśl przeszła hydrografika. Kupił bym właśnie jakieś dekory na moda i może by coś z tego wyszło
shakal Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jak na hydrografike wystarcza plastikowe to mam z B6 ale bez popiołek i ramki. Koszt wysyłki + na dobry browar i mogą być Twoje Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Dam Ci info co i jak tylko do kumpla muszę napisać jakie ma wzory i jaką cenę za to woła. Tylko teraz dylemat co wyczarować jakbym miał robić te dekory Jesienne porządki z zewnątrz. Niestety brakło mi czasu na relingi i obwódki szyb Wleciała również zaślepka od Q7/A3 w miejsce zapalniczki Edytowane 25 Października 2016 przez Norbas
instruktor83 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 kosmetyki są to teraz jeszcze trochę czasu żeby je wykorzystać u mnie zawsze z tym problem
marcinch001 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 kosmetyki są to teraz jeszcze trochę czasu żeby je wykorzystać u mnie zawsze z tym problem To ciekawe bo jeszcze nie widziałem brudnego Twojego auta na zdjęciach
instruktor83 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 omijam wszystkie kałuże panowie
Rekomendowane odpowiedzi