fatboyA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Montował ktoś moze chłodnice wody z allegro słyszałem że jakoś wykonania tych chłodnic nie jest za dobra i mogą powstać problemy przy montażem
szper11 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie wiem czy jest sens brać te z allegro. Ja do siebie brałem ze sklepu, firma Nissens, niby taki lepszy zamiennik. Chyba 230 zł z tego co pamiętam, wszystko pięknie pasowało jak fabryka.
15lolo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 thermotec daje rade tylko zobacz podczas zamawiania na krucce czy na opaske/ na zlacze
Emejcz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jest sens, kupiłem swoją za 100zł I działa już ponad rok. Polski producent jakoś na "L" się nazywało.
tomcioo18 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 moze teraz powiem jako handarz ale jaki sens kiedy mozesz kupic używke ORYGINALNA, za niska kase a ona i tak potrzyma dłuzej niz ta chińska z allegro
Emejcz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A skąd możesz to wiedzieć? Przecież w środku może być syf i za chwilę używka może paść. Też myślałem o kupnie ori używki, ale nie można do tego zajrzeć i przez to spore ryzyko.
azure Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dokładnie, kupić lepszego producenta (nissens) nową chłodnicę, a nie bawić się w używki. Koszt nie jest zabójczy. Do tego przed wymianą przepłukałbym układ z dodatkiem środka dedykowanego do płukania układów chłodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi