Neemzi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) A4 B5 2.5 TDI 200km QuattroWYPOSAŻENIE:-alu 19"-aktualnie zrobiony pakiet S4-xenon-Kubełki w skórze-dwuelementowe boczki drzwi-2szyby w prądzie-elektryczny szyberdach-quattro-2din ori navi-fis-kierownica s4-symetryczne lustraAktualnie robię swap na 3.0tdi.Aktualne zdjęcie:Filmik na pełnym przelocie w 2.5TDI W dniu zakupu : PraceRemontu 2.5, udało się pojeździć przez 4h i kolejny psikus.: Znalazłem tylko to, ponieważ dezaktywowali zdjęcia nic mi wiecej nie zostało. Tak wyglądała głowica po zakupie samochodu Malowanie i pakiet S4 : Polerowanie dekorów: Przepadły przez hosting zdjęć Swap na 3.0 TDI CDUC(2013r) : Heble przód Lampy przód Moja Była : Edytowane 30 Listopada 2015 przez Neemzi
fatboyA4 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No ciekawego Swapa robisz trzymam kciuki i mam nadzieje ze opiszesz na forum z jakimi problemami się na potkałeś przy montażu i jakie są koszta takiej rzeźby pozdrawiam z Legnicy
Neemzi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No ciekawego Swapa robisz trzymam kciuki i mam nadzieje ze opiszesz na forum z jakimi problemami się na potkałeś przy montażu i jakie są koszta takiej rzeźby pozdrawiam z Legnicy aktualnie bez podłączenia w takim stanie jak widać zamykam chyba 18tyś, a problemy to wszystko nic nie pasuje, od łap, po przewody paliwowe i mase innych spraw.
chudy30 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 no kolego ładny projekcik,powodzenia przy modzeniu
PiterA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 podoba mi sie i to w ch.... corona extra tez
Marek24 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Grubo lecisz z tematem to mi się podoba i za piwko i za autko szacuneczek pozdrawiam
Neemzi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 dzięki chłopaki będzie nagrany filmik jak to chodzi
Beny Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 grubo a jesli mozna zapytac, czemu swap na 3.0TDI a nie jak wiekszosc na 2.7bi?
Neemzi Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) grubo a jesli mozna zapytac, czemu swap na 3.0TDI a nie jak wiekszosc na 2.7bi? 2.7bi za dużo i nie chce mieć bagaja zawalonego gazem bo jak wpadnie Air to miejsca nie będzie. Może dostanę hejty ale względem mnie to nie są idealne silniki, znajomy który zajmuje się ciągle modyfikowaniem różnych pojazdów powiedział mi że jak nie chce ciągle siedzieć na jakich poprawkach bo gdzieś olej ma lekki wyciek i typu że obroty skaczą, oraz sam powiedział że strojenia się nie podejmie bo to w uj roboty a on czasu na takie zabawy nie ma i nigdy nie jest idealnie. A w 3.0 Tdi nie będę za bardzo wiedział o tym że ten silnik tam jest, zostanie wystrojony na 300+ i na razie tak zostanie. Zresztą od zawsze byłem zwolennikiem Diesla chce pokazać że Diesel też potrafi objechać jakąś mocną bene. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Neemzi
xBladex Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Grubo lecisz z projektem... Zawsze to coś nowego
Neemzi Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na jakim poziomie swap? co masz namyśli ?
Beny Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Pali? jezdzi ? Chetnie wsadzil bym taki silnik do B6 Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Beny
Neemzi Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pali? jezdzi ? Chetnie wsadzil bym taki silnik do B6 hehe jeszcze nie, cały czas etap prac. Mechanika prawie zakończona zostało podłączenie ale to nie będę ja się w to bawił tylko zaprowadzam do profesjonalistów. Jak dobrze pójdzie to pod koniec następnego mies będzie filmik z jazdy tym potworem. Zachęcam lecz to masa $$ i czasu by to jeździło
Beny Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pewnie jak bym sprzedal swoje b6 plus to co bym musial wylozyc na silnik (jak typisales okolo 18tys) to bym kupil zdrowe b7 3.0TDI
Neemzi Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pewnie jak bym sprzedal swoje b6 plus to co bym musial wylozyc na silnik (jak typisales okolo 18tys) to bym kupil zdrowe b7 3.0TDI 18 tyś z samochodem za który dałem 9 koła ale w B7 to nie ten motor, tam jeszcze niedopracowane były. Choć już 20tyś bo zamówienie idzie no już około 11 włożyłem
Beny Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wiem wiem w b7 jest inna motorownia. Na jakim kompie to bedziecie odpalac? Z b5 chyba tego nie ogarnie Jak by mi ktos do 12tysi wsadzil ten motor do B6 chyba bym sie nie zastanawial
Neemzi Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 masz gwint w niej??? nie sportowe zawieszenie, siedzi strasznie nisko. Ale szukam gwintu nawet wylanego pod Aira ;o Wiem wiem w b7 jest inna motorownia. Na jakim kompie to bedziecie odpalac? Z b5 chyba tego nie ogarnie Jak by mi ktos do 12tysi wsadzil ten motor do B6 chyba bym sie nie zastanawial hehe do 12 to może i by się znaleźli jakbyś naprawdę był zainteresowany to mogę dać namiary na speców w tej dziedzinie. Nie komp od Q5 musi być z specjalnym oznaczeniem by można było modzić.
Beny Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 To zapodaj mi jakies namiary moze byc na PW stronka internetowa badz email Tobie "te spece" pomagaja?
Rekomendowane odpowiedzi