krzysztof_waldi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam. Jak reaguje komp po przepaleniu bezpiecznika nr34 - 15A - Sterowanie silnikiem. Osatnio padł mi ten bezpiecznik i zastanawiam sie jak zachował sie komputer silnika? Czy zapamiętał jakis błąd który trzeba skasować Vagiem czy wogóle nie pamięta zdarzenia? Proszę o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 22:57_________________________________________________Czyżby nikt nie wiedział ???[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 23:14_________________________________________________???
krzysztof_waldi Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 Jakbym miał to bym sprawdził. Pytam z ciekawosci.
dark79 Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 u mnie w dieslu nie zapamietuje zadnego bledu po odlaczniu kompa, a jak ci wszystko dziala bez zarzutu to raczej tez nie masz bledu
Sztomel Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 raczej i to właśnie się rozchodzi a skoro nie masz VAGa to dopuki go nie znajdziesz i nie podepniesz to się nie dowiesz - taka niestety jest prawda.
zbigok Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 u mnie po odłączeniu bezpiecznika na zasilaniu modułu sterowania silnika nie ma błędu
Rekomendowane odpowiedzi