domel-x Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 witam! niemoge dojść do ładu z tymi kodami na samym dole ,może ktoś wie co to za kody .Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 domel-x to nie sa już kody wyposażenia. 1301 to u Ciebie Leergewicht -waga pustego 6,9 4,3 5,3 142 verbrauchswerte/CO2-emission (Verbrauch- zużycie, werte-wartości; CO2-emission- emisja dwutlenku węgla ale to oczywiste.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymas Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witam nieposzedlem za przykładem wiekszości i poszukuje tylko kodu : OJZ i OYZ bo reszte poszukałem z góry dzieki. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witam nieposzedlem za przykładem wiekszości i poszukuje tylko kodu : OJZ bo reszte poszukałem z góry dzieki. pozdro 0JZ = without determination of weight categoryfor front axle teraz kwestia tłumaczenia na nasz ojczysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witam nieposzedlem za przykładem wiekszości i poszukuje tylko kodu : OJZ bo reszte poszukałem z góry dzieki. pozdro 0JZ = without determination of weight categoryfor front axle teraz kwestia tłumaczenia na nasz ojczysty wg mnie: bez określonej kategorii wagowej przedniej osi. może chodzi tu o rodzaj silnika a co za tym idzie zawiasu? a może o ładowność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaku4 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam może mi ktoś przetłumaczyć kody na polski :> 6XC 5MT 7X1 TOE mam jeszcze pytanie co do 2 kodów G1A = automatyczna skrzynia biegów (6) 4GH = przednia szyba przyciemniana z pasem przeciwsłonecznym mam te kody u siebie ale nie mam ani automatycznej skrzyni biegów tylko manuala 5 ani przyciemnionej szyby z paskiem tylko normalną czy to oznacza że szyba mogła być zmieniana? z góry dzięki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 sprawdź czy dobrze odczytałeś i przepisałeś kody, ja też na początku znalazłem wyposażenie, którego u mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaku4 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 pet3r : z tą automatyczną skrzynią to miałeś racje źle spisałem jest Q1A- standardowe przednie fotele a nie G1A ale z tą szybą to się zgadza jest 4GH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 sprawdź datę produkcji przedniej szyby i porównaj z datą produkcji reszty szyb. jeżeli auto jest z Niemcowni, to możliwe, że szyba wymieniana była po uderzeniu kamienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam, Posiadam kod 8RN = eight speakers (active) – 8 głosników , z tym że mam (chyba) 6 głosników, po dwa w przednich drzwiach i po jednym w tylnych. Gdzie mogą być jeszcze te brakujące 2 w Avancie???? BOSE nie mam, radio mam gamma P.S. czemu niektórzy mają tak dużo kodów i ich wyposażenie jest zajeb... szczegółowe? Ja mam dosłownie kilka Pozdrawiam Pierwszy właściciel był skąpcem [spedyt] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gdzie mogą być jeszcze te brakujące 2 w Avancie???? Dodatkowe dwa to sub i od zestawu głośnomówiącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 hmmmm... zestaw głośnomówiący z telefonem jest, ale głośnik od zestawu nie byłby chyba połączony z innymi jako active speakers. Natomiast co do subwoofera to nie jestem pewien czy posiadam. Gdzie może być??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaku4 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 jeśli masz subwoofer to jest on po prawej stronie w schowku w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 jeśli masz subwoofer to jest on po prawej stronie w schowku w bagażniku w lewym boczku, stojąc przodem do bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaku4 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 nie wiem dokładnie z której strony jest bo u mnie nie ma subwoofera ale najlepiej jak sprawdzisz obydwa boczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 jeeeest mam subwooofer :> nie przypuszczałem nawet Dzięki wielkie Panowie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 HG4 = all-weather tires 225/45 R 17 Mam pytanie jeżeli w kodach wyposażenia(naklejka w bagażniku) jest taki kod HG4 = all-weather tires 225/45 R 17 to samochód wyjechał na tych własnie kołach z salonu czy coś innego to oznacza np (jakie można max stosować) bo teraz mam 15" takie właśnie kupiłem czy były zmieniane??? z tych 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 wydaje mi sie ze wyjechal na takich z salonu, ale zeby w 1Z 17" dawali?? no chyba ze jakas opcja za dodatkowa oplata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 wydaje mi sie ze wyjechal na takich z salonu, ale zeby w 1Z 17" dawali?? no chyba ze jakas opcja za dodatkowa oplata Pewnie było za dopłatą, a koła zostały u importera(handlarza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 a to skur...... no to fajnie a ciekaw jak by się prezentował na 17 sorki za ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi