wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Demontaz lewarka zmiany biegow– Wersja wyposażenia z automatyczną skrzynią biegów: przełączyć dźwignię przełączania zakresów w położenie S .– Wyłączyć zapłon.– Podważyć ostrożnie mieszek osłaniający dźwigni zmiany biegów / dźwigni przełączania małym wkrętakiem z boku strzałki i wywinąć w górę.– Sięgnąć ręką pod wkład konsoli środkowej strzałka A i wyjąć go ostrożnie w górę z konsoli środkowej strzałka B.– Rozłączyć elektryczne złącza wtykowe i wyjąć ostrożnie wkład konsoli środkowej poprzez dźwignię przełączania zakresów / dźwignię zmiany biegów.***** W przypadku zbyt gwałtownego pociągnięcia w górę wkładu konsoli środkowej może zostać uszkodzona blokada przy przycisku układu zezwolenia na wejście i uruchomienie , ponieważ przewód elektryczny prowadzący do przycisku jest nieco krótki. Wkład konsoli środkowej ostrożnie poluzować i pociągnąć w górę ***** .Następną czynnością bedzie demontaz Panelu klimatronika Po jego zdjęciu będziemy miec lepszy dostęp do wymontowania popielniczki .Bardzo łatwo mozna to zrobić chwytając go od dołu i ciąbnąc do siebie . Na fotce zaznaczone mamy otwory przez które mozemy zachaczyc srubokręt .Następnie odblokowujemy zabezpieczenia wyciagamy wtyki i odkladamy Panel na bok .Teraz mamy dojscie do przedniej popielniczki Wymontowanie i zamontowanie popielniczki z przodu – Wymontować wkład konsoli środkowej– Wykręcić śruby 4 , 5.– Wyjąć popielniczkę 1 do tyłu z mocowania 2 i rozłączyć elektryczne złącze wtykowe zapalniczki.Zamontowanie przebiega w odwrotnej kolejności, przestrzegać przy tym następujących punktów:– Włożyć popielniczkę 1 z przodu gumową tulejką 3 w mocowanie 2Po odręceniu śrub odpinamy wtykę od zasilania zapalniczki .
collega Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wie ktos mize jaki rodzaj zarowki znajduje się w tej popielniczce ?
patryk4544 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ta żaróweczka jest w standardzie, czy z QQ1 ?
andynl Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Podświetlenie zapalniczki/popielniczki powinno byc w standardzie Edytowane 19 Stycznia 2016 przez andynl
czarek76 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja nie miałem fabrycznie QQ1 i podświetlanie zapalniczek miałem
skoffice Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Czy tą żaróweczkę można jakoś wyjąć z tego szarego plastiku czy wymienia się całość czyli żaróweczkę z plastikiem. Jeśli ten drugi wariant to jakie jest oznaczenie części zamiennej. Czy tą żaróweczkę można jakoś wyjąć z tego szarego plastiku czy wymienia się całość czyli żaróweczkę z plastikiem. Jeśli ten drugi wariant to jakie jest oznaczenie części zamiennej. Już wiem wygląda to tak: a po rozłożeniu tak:
Bartek.wiech Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 W dniu 22.07.2016 o 23:52, skoffice napisał: Czy tą żaróweczkę można jakoś wyjąć z tego szarego plastiku czy wymienia się całość czyli żaróweczkę z plastikiem. Jeśli ten drugi wariant to jakie jest oznaczenie części zamiennej. Już wiem wygląda to tak: a po rozłożeniu tak: Możesz dodać ponownie te zdjęcia bo wygasły? Albo ktoś wie jak wyjąć tą żaróweczke z tego plastiku?
Mariusz D Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 Wiecie jak wydobyć ta zarowke z szarego plastiku?
Barti_ Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 W dniu 7.09.2020 o 19:34, Mariusz D napisał: Wiecie jak wydobyć ta zarowke z szarego plastiku?
Rekomendowane odpowiedzi