Butcz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam, mam pytanie. Czy jest możliwość przełożenia kierownicy multifunkcyjnej z b7 do b6? Ja również posiadam w b6 kiere multifunkcyjna z tempomatem oraz komputerem pokladowym. Czy przelozenie wymaga dokladania taśm itd czy jest po prostu plug n Play? Jest na forum pelno info na ten temat ale nigdy nie znalazłem nic na temat z Multi na Multi. Nie wiem czy to coś zmienia ale auto jest z 2004r z pełnym fisem, navi oraz zestawem głośnomówiącym. 1
wrclaguna Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 do wymiany masz wszystko - moduł z literka Q lub R - TASMA- okablowanie- lacznik 4 PIN
bouzuki Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 No i pozostaje,chyba do dzisiaj nie wyjaśniony w 100% problem działania poduszki z B7
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 No i pozostaje,chyba do dzisiaj nie wyjaśniony w 100% problem działania poduszki z B7 Oczywiscie Dlatego tez został zmieniony manual w DZIALE WARSZTAT
Robero321 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Kolego NiIE musi Ci działać MF kiedy założysz kiere z B7 do B6 Zależy to od tego jakie masz radio jeśli starsze to MF na kierze od B7 będzie działał tylko częściowo - Nie będzie działać lewa rolka od przełączania stacji utworów itp. Natomiast będzie działać tylko rolka od głośności. Po prostu za stare radio. Jeśli za to masz np. do tej kiery MF z B7 radio typu RNS-E lub inne ale montowane w B7 to będzie ok. Jeśli masz radio typowe z B6 to niestety tylko częściowo będzie dział MF Z tego co pamiętam to poduszka w B7 jest 2 nabojowa czyli są dwa etapy wystrzału a w B6 jest jeden nabój i zadziała ten jeden. Czyli poduszka zadziała na jednym naboju drugi prawdopodobnie ułamek sekundy po pierwszym nie wystrzeli tak jak jest to w nowszych modelach. Nie mniej jednak poduszka zadziała prawidłowo Edytowane 4 Września 2015 przez Robero321
nitroo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Czyli kupując np. Concerta 2, ale z B7 MF powinna działać prawidłowo [emoji4]
Chuck Norris Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Witam, ogarniał ktoś już ten temat? Mam dokładnie tak samo jak autor posta. Kiera mf b6 i mam rns-e, chce założyć 3ramienną z b7 też z mf
Langista Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Chuck Norris napisał: Witam, ogarniał ktoś już ten temat? Mam dokładnie tak samo jak autor posta. Kiera mf b6 i mam rns-e, chce założyć 3ramienną z b7 też z mf Czytałeś w ogóle post od Robero?
Rekomendowane odpowiedzi