Trzesio Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Panowie od kilku dni mam taki problem że pedał łapie dopiero od połowy, do tego trochę szarpie po zmianie biegu Czy to wina wysprzęglnika ? Jaki polecacie i jak z wymianą, poradzę sobie bez kanału, sąjakieś niespodzianki przy zmianie o których powinienem wiedzieć ?
Boosman Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wysprzeglik LUK / SACHS - możesz mieć cięzko bez kanału ( nie zapomnij odpowietrzyc )
Hezen Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kupuj wysprzęglik znanej firmy, jak kolega wyżej pisze. Kupisz zamiennik, zaoszczędzisz połowe ceny i padnie po pół roku Bez kanału będziesz miał troche gimnastyki. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Da rady z góry tylko troche sobie pomóż i odkrec pare rzeczy. Problem jest z jedną śrubą ja walczyłem z pół h. Nie wiem jak jest przed liftem ale odp u mnie jest na klucz 9 a panowie w warsztacie pojechali 10 i zjechali srube stad zmiana wysprzeglika.
Majkeltaker Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 A mógłby ktoś wrzucić jakieś zdjęcia, gdzie on się znajduje? Bo chyba nie jest z nim tak łatwo jak na tym filmiku: ?
wesz82 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 U nas jest w tym samym miejscu: http://olx.pl/oferta/skrzynia-biegow-audi-a4-b5-a6-passat-b5-1-8-125km-benzyna-wysprzeglik-CID5-ID5gboR.html
Trzesio Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2015 widziałem że miejsca jest dość sporo, więc może obejdzie się bez kanału
beny2303 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jak masz zdolności manualne to powinieneś ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi