Boosman Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam . Padł mi przepływomierz w mojej audi , gdzie polecacie kupić nowy ? Jaki to jest koszt , Patrze na inter cars a tam Magnet Marelli 1900zł , huco 1500zł , HITACHI 790zl?? Gdzie kupić coś oryginalnego , bo zamiennik nie wchodzi w gre bo to lipa , a używka nie wiadomo ile pociągnie Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Boosman
maniekaudia4 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) skąd te ceny wziąłeś ?? napisz do jakiegoś sprzedawcy od nas z forum np:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/28095-czesci-najnizsze-ceny-dla-forumowiczow-super-rabaty-promocja-motul-liqui-moly-kosmetyki-samochodowe-meguiars-collinite-california-scents/page-129 Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez maniekaudia4
Boosman Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 o dzieki kolego może sie uda taniej
kafarek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja też tak miałem obstawiali przepływomierz i przepustnice a tu kable, swiece do wymiany :/
Boosman Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 no ale ciagle mi wywala błąd ''czujnik masy powietrza '' i szarpie , muli , brak mocy , odepne wtyczne od przepływki auto dostaje +50km
Rekomendowane odpowiedzi