Supoz Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witajcie Gdzie indziej mogę się dowiedzieć lepiej niż tutaj... Może to głupie pytanie, ale dla własnej wiedzy chciałbym wiedzieć jakie są szczegóły dzięki którym można odróżnić A4 od S4 a wiadomo, że przyklejenie sobie znaczka to żaden problem pozdrawiam!
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Jeśli masz korek wlewu gazu gdzieś na wierzchu to nawet nie próbuj... A poważnie to popatrz: A4 S4 Różnica przede wszystkim w zderzakach, progach, felgach, lampach itepe itede, ogólnie dużo roboty. A na koniec odpowiedni lakier... Jeśli jesteś biednym studentem to lepiej nie zaczynaj...
wustyle Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a tak naprawde, wszystko bedzie jasne jak otworzysz maske
Nowak_zg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 progi, zderzaki, zegary, silnik, wydech, lampy ( przed liftem ), grill, fotele, znaczki, listwy i duzo duzo innych
qoperek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 no wlasnie ja sie dolacze a nadkola ma szersze niz zwykla a4 czy poprostu przez zderzaki wydaja sie byc wieksze?
Nowak_zg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nadkola sa takie same .... jedynie w blotniku masz dziury ;p ze tak powiem zeby lepiej chlodzilo
Supoz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Hehehe dzięki za info, tomaszust nie mam zamiaru przerabiać swojej na eSke- to tylko z czystej ciekawości :) A co np. z hamulcami? eSke musi cos zatrzymać, maja np. wentylowane? nawiercane tarcze? A co np. z grillem, gdzieś usłyszałem ze eSka ma znaczek Sline?
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Eska ma większe tarcze, a znaczek też ma swój a nie S-line (którego nie było w B5)... zresztą widać go na powyższych zdjęciach
Nowak_zg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 grill tez ma inny jak widac na fotkach
domjenick Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a z dodatków widocznych -s4-b6 ma spojler ,listwy na dole drzwi i tylny zderzak, ma charakterystyczna ciemna obwódkę kolo wydechów
grzes1150 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie zapominajcie o najważniejszym!!! Pod maską S4 b5 kryje się sześciocylindrowy motorek o pojemności 2,7L. goniony przez dwie turbawki :kox:
Rekomendowane odpowiedzi