rakud29 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 witam mam problem smierdzi mi z klimatyzacji robilem odgrzybianie stosowalem rozne srodki i brzydki zapach nie znika pewnie jest parownik bardzo zabrudzony wie ktos jak go mozna wyciagnac trzeba deske odkrecac moze ktos to robil prosze o rady
Tom@sz80 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Wsadz dobry ozonator? Serwisujesz klimę co rok?
Muskel1 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Wsadz dobry ozonator? Serwisujesz klimę co rok? Zapomnij. Tylko czyszczenie mechaniczne.
rakud29 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Wsadz dobry ozonator? Serwisujesz klimę co rok? Zapomnij. Tylko czyszczenie mechaniczne. to jest gdzies sposob jak to sie wyciaga
Muskel1 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Wsadz dobry ozonator? Serwisujesz klimę co rok? Zapomnij. Tylko czyszczenie mechaniczne. to jest gdzies sposob jak to sie wyciagaZanim wyciągniesz zrób sam pożądnie odgrzybianie właściwym środkiem. Temat wiele razy poruszany na forum co jak i czym. Wytarganie parownika to rozbieranie deski. Odpływ skroplin jest drożny? W B6/B7 jest po odkręceniu schowka dobry dostęp do czyszczenia parownika bez jego wyciągania.Tak robiłeś?
3r4 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Wsadz dobry ozonator? Serwisujesz klimę co rok? Zapomnij. Tylko czyszczenie mechaniczne. to jest gdzies sposob jak to sie wyciagaZanim wyciągniesz zrób sam pożądnie odgrzybianie właściwym środkiem. Temat wiele razy poruszany na forum co jak i czym.Wytarganie parownika to rozbieranie deski. Odpływ skroplin jest drożny? W B6/B7 jest po odkręceniu schowka dobry dostęp do czyszczenia parownika bez jego wyciągania.Tak robiłeś? Ja wpryskałem tam w kilku podejściach z pół litra alk izopropylowego i kicha, więc to nie zawsze pomaga
Muskel1 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Bo to nie jest środek do tego przeznaczony. Wiem, że 80% tu na forum tym czyści ale tak jak już pisałem, jeżeli użyjesz odpowoedniego środka i odpływ jest drożny to nie ma bata żeby dalej smierdziało. Ja zawsze tym czyszczę i jest super. http://www.technolit.de/App/WebObjects/XSeMIPS.woa/cms/page/pid.102.104.271/agid.784.814.835/ecm.ag/Klimaanlagenreiniger-Spray.html
Robero321 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Ja zawsze tym czyszczę i jest super.Technolit - Klimaanlagenreiniger-Spray a w PL jest gdzieś dostępny ten środek ?
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Znalazłem na allegro w archiwum. Może zapytać sprzedawcy czy jest możliwość kupna na zamówienie. http://archiwumallegro.com.pl/odgrzybiacz_klimatyzacji_500ml_technolit-1_2404667055.html
Rekomendowane odpowiedzi