Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Moje auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja moja slicznotke tez zaprezentuje :P

936b5548637c06ad.jpg

e9e9466bfe4364a8.jpg

dc6e3292daad8839.jpg

5bd315c20d97af1e.jpg

2e8e46ab98cda4e3.jpg

12184c1fb6c7997f.jpg

]

Opublikowano

Ładna i zadbana :hi::kox: Tylko nie wiadomo jak w środku. Ja bym odrazu felgi zmienił :naughty: Jakieś fajne 17 :>.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Hehehe...

W srodku wyglada tak jak widac...

2c7f9ce1acb6bd45.jpg

...a fele aluski mam schowane (jak dobrze pamietam to 16' BBS)

Te co sa na zdjeciu to zimowki, a alu czekaja na swoj sezon razem z wyscigowymi DUNLOPAMI :P

Opublikowano

fajny Avancik....tylko jak dla mnie 16 to za małe :gwizdanie:

i to drewno mi tam nie pasuje :decayed:

ale opiniami użytkownikó się nie przejmuj bo autko ma sie tobie podaobać :kox:

EOT. ciekawe co ci rafalekx wytknie :decayed:

Opublikowano

Nie rozumiem? :blink: A co ja tu mam "wytknąć"? O co Ci chodzi?

Bardzo ładne autko, chyba już trochę nalatane ma :gwizdanie: autko może z Włoch? Czy coś w tym stylu? Bo wyposażenie jakoś tak typowo włoskie, drewno, kiera od Ski, zawias 1BE :wink4: Ogolnie mamy podobne avanciki tylko mój młodszy :naughty: O zmianach nie będę pisał, zobacz co planuję ja u siebie, i co już do tej pory zrobiłem :wink4: Link masz niżej w podpisie.

Opublikowano

Bardzo ładne autko, chyba już trochę nalatane ma :gwizdanie:

a nie mówiłem - cały rafalekx :polew::wink4:

Opublikowano

Ładna :a4fan: gratulacje zakupu :)

rafalekx dobrze zauważyłeś pewnie km trochę zrobiło patrząc na pedał hamulca.

Opublikowano

Nio troche ma nalatane... :P

Z Wloch ??? Nie! Z Niemieckiej fabryki i z brifa wynika ze sami niemcy nim jezdzili :) Kupiona w Monachium.

Nawiasem mowiac pojechalem po a4 i mialem zalozenie, ze nigdy kombi i bron boze w drewnie! Tak jakos wyszlo ze po jezdzie probnej przypadlismy sobie do gustu i od tego czasu jestesmy ze soba :P

Jedyne co mnie pociesza to fakt, ze zanim trafila do moich rak to wymienili silnik, a ten co ma ma ok. 100 tys. km. :)

To chyba nie tak duzo... ?? A licznika nie da sie cofnac bo podobno trzeba jakis uklad wymontowac :(

Najpierw chce ja doprowadzic do idealnego stanu technicznego a potem pewnie sie wezme za tuning wizualny :P Z tego co tu piszecie to pewnie tez popadne w obsesje :P

Wez ktos kompa z VAG-iem na niedzielny zlot to zajrzymy co tam u niej w bebechach slychowac :P

Opublikowano

Nie rozumiem? :blink: A co ja tu mam "wytknąć"? O co Ci chodzi?

Bardzo ładne autko, chyba już trochę nalatane ma :gwizdanie: autko może z Włoch? Czy coś w tym stylu? Bo wyposażenie jakoś tak typowo włoskie, drewno, kiera od Ski, zawias 1BE :wink4: Ogolnie mamy podobne avanciki tylko mój młodszy :naughty: O zmianach nie będę pisał, zobacz co planuję ja u siebie, i co już do tej pory zrobiłem :wink4: Link masz niżej w podpisie.

gdzie nie spojrze to rafalek przyrównoje do swojego;p hah;p

Opublikowano

To chyba nie tak duzo... ?? A licznika nie da sie cofnac bo podobno trzeba jakis uklad wymontowac :(

:blink: jaki układ? :decayed:

gdzie nie spojrze to rafalek przyrównoje do swojego;p hah;p

:przebiegly: ja? No a może nie jest podobna? :decayed: Identyko jakby nie patrzeć, avant srebrny, wypas podobny, tylko rocznik inny :gwizdanie:

Opublikowano

no w sumie identyk:D przydałyby mi sie te kolpaczki na zime :gwizdanie:

Opublikowano

Bylem u goscia elektronika, podpial kompa i stwierdzil ze nie da sie nic z komputrem zrobic :(

Podobno od wersji z 97r. mozna sobie ot tak krecic licznik i zwiekszyc moc na komputerze, ale ja sie na tym nie znam wiec chetnie wyslucham co o tym Wy myslicie ??

Opublikowano

Jakiś kiepski ten gość elektryk... Chyba że masz coś spierdzielone :decayed: W A4 bez znaczenia jaki rocznik można wszystko Vagiem zrobić, tzn. jeśli chodzi o przebieg i zabawę - Logi itp. :wink4: Poproś kogoś ze swoich stron to Ci sprawdzi to autko Vagiem i liczniczek ustawi na ile chcesz :naughty:

Opublikowano

Wybieram sie w niedziele na spocik to tam bede pytal :)

Tutaj ciezko wszystkich online spotkac, w irl mam nadzieje ze bedzie inaczej...

Opublikowano

B5 i avancik :kox:

Jak masz możliwość to zrób jeszcze trochę fotek z przodu i tyłu - wszystkie daj do pierwszego posta :good:

Ja Sobie dokładnie oblookam jak na spota podbijesz :naughty:

Opublikowano

Piękne cudo:)

Opublikowano

Oblookana na żywo...

Całkiem, całkiem i ciekawie wyposażona :good:

Opublikowano

:thumbdown:

Mojego sie czepiasz a swojego frajerze nawet nie zaprezentowales :ssij:

I jeszcze wykresik:

d750bea1dcb8cb18.jpg