BrunoNH Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 To ja moja slicznotke tez zaprezentuje [/url ]
Skyliner89 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Ładna i zadbana Tylko nie wiadomo jak w środku. Ja bym odrazu felgi zmienił Jakieś fajne 17 :>. Pozdrawiam
BrunoNH Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Hehehe... W srodku wyglada tak jak widac... ...a fele aluski mam schowane (jak dobrze pamietam to 16' BBS) Te co sa na zdjeciu to zimowki, a alu czekaja na swoj sezon razem z wyscigowymi DUNLOPAMI
Gość Daymoon Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 fajny Avancik....tylko jak dla mnie 16 to za małe :gwizdanie: i to drewno mi tam nie pasuje ale opiniami użytkownikó się nie przejmuj bo autko ma sie tobie podaobać EOT. ciekawe co ci rafalekx wytknie
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 EOT. ciekawe co ci rafalekx wytknie Nie rozumiem? A co ja tu mam "wytknąć"? O co Ci chodzi? Bardzo ładne autko, chyba już trochę nalatane ma :gwizdanie: autko może z Włoch? Czy coś w tym stylu? Bo wyposażenie jakoś tak typowo włoskie, drewno, kiera od Ski, zawias 1BE Ogolnie mamy podobne avanciki tylko mój młodszy O zmianach nie będę pisał, zobacz co planuję ja u siebie, i co już do tej pory zrobiłem Link masz niżej w podpisie.
Gość Daymoon Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 EOT. ciekawe co ci rafalekx wytknie Bardzo ładne autko, chyba już trochę nalatane ma :gwizdanie: a nie mówiłem - cały rafalekx
hiena Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Ładna gratulacje zakupu rafalekx dobrze zauważyłeś pewnie km trochę zrobiło patrząc na pedał hamulca.
BrunoNH Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Nio troche ma nalatane... Z Wloch ??? Nie! Z Niemieckiej fabryki i z brifa wynika ze sami niemcy nim jezdzili Kupiona w Monachium. Nawiasem mowiac pojechalem po a4 i mialem zalozenie, ze nigdy kombi i bron boze w drewnie! Tak jakos wyszlo ze po jezdzie probnej przypadlismy sobie do gustu i od tego czasu jestesmy ze soba Jedyne co mnie pociesza to fakt, ze zanim trafila do moich rak to wymienili silnik, a ten co ma ma ok. 100 tys. km. To chyba nie tak duzo... ?? A licznika nie da sie cofnac bo podobno trzeba jakis uklad wymontowac Najpierw chce ja doprowadzic do idealnego stanu technicznego a potem pewnie sie wezme za tuning wizualny Z tego co tu piszecie to pewnie tez popadne w obsesje Wez ktos kompa z VAG-iem na niedzielny zlot to zajrzymy co tam u niej w bebechach slychowac
topor Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 EOT. ciekawe co ci rafalekx wytknie Nie rozumiem? A co ja tu mam "wytknąć"? O co Ci chodzi? Bardzo ładne autko, chyba już trochę nalatane ma :gwizdanie: autko może z Włoch? Czy coś w tym stylu? Bo wyposażenie jakoś tak typowo włoskie, drewno, kiera od Ski, zawias 1BE Ogolnie mamy podobne avanciki tylko mój młodszy O zmianach nie będę pisał, zobacz co planuję ja u siebie, i co już do tej pory zrobiłem Link masz niżej w podpisie. gdzie nie spojrze to rafalek przyrównoje do swojego;p hah;p
rafalekx Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 To chyba nie tak duzo... ?? A licznika nie da sie cofnac bo podobno trzeba jakis uklad wymontowac jaki układ? gdzie nie spojrze to rafalek przyrównoje do swojego;p hah;p ja? No a może nie jest podobna? Identyko jakby nie patrzeć, avant srebrny, wypas podobny, tylko rocznik inny :gwizdanie:
topor Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 no w sumie identyk:D przydałyby mi sie te kolpaczki na zime :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Bylem u goscia elektronika, podpial kompa i stwierdzil ze nie da sie nic z komputrem zrobic Podobno od wersji z 97r. mozna sobie ot tak krecic licznik i zwiekszyc moc na komputerze, ale ja sie na tym nie znam wiec chetnie wyslucham co o tym Wy myslicie ??
rafalekx Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Jakiś kiepski ten gość elektryk... Chyba że masz coś spierdzielone W A4 bez znaczenia jaki rocznik można wszystko Vagiem zrobić, tzn. jeśli chodzi o przebieg i zabawę - Logi itp. Poproś kogoś ze swoich stron to Ci sprawdzi to autko Vagiem i liczniczek ustawi na ile chcesz
BrunoNH Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Wybieram sie w niedziele na spocik to tam bede pytal Tutaj ciezko wszystkich online spotkac, w irl mam nadzieje ze bedzie inaczej...
jarko Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 B5 i avancik Jak masz możliwość to zrób jeszcze trochę fotek z przodu i tyłu - wszystkie daj do pierwszego posta Ja Sobie dokładnie oblookam jak na spota podbijesz
jarko Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Oblookana na żywo... Całkiem, całkiem i ciekawie wyposażona
BrunoNH Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 Mojego sie czepiasz a swojego frajerze nawet nie zaprezentowales I jeszcze wykresik:
Rekomendowane odpowiedzi