Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Odnowa Felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam dylemat. 18' OZ nie są w opłakanym ale w wielu miejscach są zadrapania, i na jednej jedno mocniejsze około 5cm praktycznie odprysł lakier. Kupno nowych felg czy regeneracja OZ?

Opublikowano

Zależy od ciebie ile ci krzykną za odnowienie felg bo raczej odnowienie wyjdzie taniej niż kupno nowych(używanych) zależy jeszcze jakich(ja za swoje 17" dałem 500zł)

wiec twój wybór.

Ps.

nie ten Dział ;)

Opublikowano

Za 4 dałeś 500?

A jak mogę zabezpieczyć (w ogóle jeśli jest taka możliwość) przed kolejnymi uszkodzeniami na które moja kobieta mówi"ja niewiem jak to się stało"

A kazda kolejna ryska strasznie boli...

Opublikowano

Za 4 dałeś 500?

A jak mogę zabezpieczyć (w ogóle jeśli jest taka możliwość) przed kolejnymi uszkodzeniami na które moja kobieta mówi"ja niewiem jak to się stało"

A kazda kolejna ryska strasznie boli...

tak za 4 dałem 500zł

zabezpieczyć się raczej nie da ale można temu zapobiec zabierając swojej kobiecie kluczyki albo kupić jej TICO :wink:

Opublikowano

Toś mnie nie pocieszył ale dzięki.

Opublikowano

Trzeba nauczyć kobite jeździć na dużych felgach żeby nie zaliczala każdej dziury i nie przytulala się do krawężników :)

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Trzeba nauczyć kobite jeździć na dużych felgach żeby nie zaliczala każdej dziury i nie przytulala się do krawężników :)

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Co do jazdy to jak na Kobitke naprawde dobrze jeździ. Nie mam pojęcia jak ona to Robi. A co myślicie żeby zmienić je na coś stylowego z rantem ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511938085639834&set=a.229342010566111.1073741833.100004709413155&type=3&theater

Opublikowano

Możesz na zimę sam się pobawić w odnowę. Kilka papierków ściernych i jedziesz. Ubytki uzupełnić jak głębsze jeśli chcesz je całe malować a jeśli coś do polerki to powinno zejść zależy jak głębokie rysy.