szenko Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam, wczoraj pękła mi osłona przekładni w prawym kole. Z tego co się dowiedziałem to to, że przekładnia do wymiany, że nie mogę wymienić samej osłony. Oczywiście chcę się dowiedzieć czy mechanik mnie nie nabija w butelkę czy rzeczywiście będę musiał całą przekładnię wymienić. Edytowane 4 Października 2015 przez szenko
ancymonek77 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Witam, wczoraj pękła mi osłona przekładni w prawym kole. Z tego co się dowiedziałem to to, że przekładnia do wymiany, że nie mogę wymienić samej osłony. Oczywiście chcę się dowiedzieć czy mechanik mnie nie nabija w butelkę czy rzeczywiście będę musiał całą przekładnię wymienić. http://www.directupload.net/file/d/4130/vxcesuup_jpg.htm link nie działa
szenko Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Witam, wczoraj pękła mi osłona przekładni w prawym kole. Z tego co się dowiedziałem to to, że przekładnia do wymiany, że nie mogę wymienić samej osłony. Oczywiście chcę się dowiedzieć czy mechanik mnie nie nabija w butelkę czy rzeczywiście będę musiał całą przekładnię wymienić. http://www.directupload.net/file/d/4130/vxcesuup_jpg.htm link nie działa Poprawiam
ancymonek77 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 zmien mechanika osłona do wymiany
szenko Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 zmien mechanika osłona do wymiany Przy wizycie u innego mechanika powiedział mi, że niedługo przekładnia do regeneracji i żebym jeszcze pojeździł aż nie padnie. Czy to jest ten moment regeneracji czy po wymianie osłony jeszcze pojeżdżę?
ancymonek77 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Wymien osłone i oring poz.11 i pojezdzisz jeszcze
szenko Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Dzięki jutro będę działał i dam znać jak poszło Mechanik powiedział 3 z kolei, że przekładnia do regeneracji albo kupić nową/używkę bo tam nic nie powinno ciec a cieknie.
jospethe Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Nie wiem czy wymiana osłony coś pomoże skoro wszystko jest mokre od prawdopodobnie uciekającego płynu z ukladu.
kafarek Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Podejrzewam, że z tym kilka dni jeździłeś i mogła trochę dostać w d*pę. Oczywiście tą osłonę można wymienić, i będzie latać teoretycznie ale praktycznie nie musi Najlepiej zacząć od wymiany gumy i przede wszystkim uzupełnieniem oleju
omzig Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Wymien osłone i oring poz.11 i pojezdzisz jeszcze Ciężko wymienia się ten oring??? ???
Rekomendowane odpowiedzi