Arczi78 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Oczywiście ze tak Jak odbiorę auto to z chęcią tez wpadnę przed Wielkanocą spoko!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć autko już w garażu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Kurde w te niedziele mnke nie bylo na miejscu... pogada tez srednia, moze niedziela po świętach? Wysłane z mojego GT-S7710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja jestem tylko do tego poniedziałku jak cos ale moge tylko w poniedziałek lany :-P To co może jakiś spontan Poniedziałek wieczorem w Zielonej ? Gdzie te wszystkie Audiczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) To jaki termin? Znacie kogoś mobilnego, ewentualnie blisko Miedzyrzecza, kto potrafi zakodować aku w b8? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 26 Marca 2016 przez etines8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Przykro mi ja nie znam :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja mam ale dopiero na wtorek :/ tak ze zostaje mi a3 na spot Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Luzik ;-) ale gdzie reszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Chyba święta, to trochę ciężko będzie zawsze jakieś wyjazdy do rodziny czy coś... ale gdyby wyszło, że będę w domu to się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 mi odpada jestem na wyjezdzie inne plany miala moja pani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmaniek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 to co koledzy damy rade? bo widze że każdy ma coś hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Damy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmaniek Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Damy to kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olomaniak1 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Damy to kiedy i gdzie? też zainteresowany! tylko brak FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja juz tez moge autko odebrałem ^^ to dawać propozycje terminu! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) I co z tym spotem chłopaki?Co prawda nie ma mnie w FZ ale obserwuje co się dzieje czy ekipa zgrana czy nie Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Arczi78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nikt się nie odezwał tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spot jak bida piszczy czekałem aż ktoś coś napisze i nic, chciałem z doskoku podjechać, bo moje auto jest po przygodach, nie przygotowane do spotkań, a tu nic... Trzeba zrobić w dalszym terminie, żeby na spokojnie każdy zarezerwował sobie dzień wolny, mamy co raz lepsza pogodę Arczi78 kiedy będziesz w ZG? Znacie jakieś jakiś fajny parking, gdzie można grilla zrobić? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jutro będę wiedział dokładnie ale na majówkę prędzej Jestem gotowy na Spot od 1 do 8 Maja A wy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jutro będę wiedział dokładnie ale na majówkę prędzej Jestem gotowy na Spot od 1 do 8 Maja A wy jak? Mi te tak pasuje, co powiecie na 1 - Święto pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi