Fazii Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wlkp. też ostatnio ma problem żeby się ogarnąć ze spotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja będę w niedzielę pod Makro o 17:00 albo czekam na propozycje ?. Mam nadzieję że nie będę sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Twoja fura to ta z awataru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 czemu niedziela? moze piatek albo sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hej a wiec u mnie wygląda to tak ze ze względu na moja prace jestem raz w miesiącu w Zielonej a ze teraz jestem to w piątek mam kolacje z zona w sobotę moje urodziny a w niedziele moje Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hej a wiec u mnie wygląda to tak ze ze względu na moja prace jestem raz w miesiącu w Zielonej a ze teraz jestem to w piątek mam kolacje z zona w sobotę moje urodziny a w niedziele moje Audi Twoja fura to ta z awataru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hej a wiec u mnie wygląda to tak ze ze względu na moja prace jestem raz w miesiącu w Zielonej a ze teraz jestem to w piątek mam kolacje z zona w sobotę moje urodziny a w niedziele moje Audi Twoja fura to ta z awataru? Nie kleje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Hej a wiec u mnie wygląda to tak ze ze względu na moja prace jestem raz w miesiącu w Zielonej a ze teraz jestem to w piątek mam kolacje z zona w sobotę moje urodziny a w niedziele moje Audi Twoja fura to ta z awataru? Nie kleje pytania Te zdjęcie co masz w awatarze/zdjęcie profilowe pod nickiem przedstawia twoje auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Tak to moje? Edytowane 28 Września 2016 przez Arczi78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Co masz za kolor na aucie? Ciekawie wygląda? Masz jakieś foto w większej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Niestety kolor jest troszkę zmieniony na zdjęciu a wyglada tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Niebieski jest super Myślałem, że masz coś w odcieniu fioletu w DE widziałem rs w podobnym kolorze co masz w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 panowie i co ogarniamy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mnie nie ma w PL będę za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja najszybciej w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kto stoi pod focusem przy wejściu ciemną b6 na Fza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 moze cos zorganizujemy? jeszcze w letnich setach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Będę w niedziele .Ktos chętny jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Myślę, że jeżeli nic mi nie wypadnie to i ja mogę podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam, dzieje się coś w Lubuskim? Małe spociki? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi