lemak Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Potrzebuje pomocy w temacie wentylatora od nawiewu. A dokladnie chodzi o to ze nie załącza sie. Czasmi podczas jazdy się złączy. Błąd jaki mi wskazalo to 01273 Fresh Air Blower (V2), 30_00 Open or Short to B+. Bezpiecznik dobry. Proszę Was o pomoc w temacie, bo bez tego o tej porze jazdy juz nie ma. Edytowane 11 Października 2015 przez lemak
nitroo Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Silniczek Ci pada. Zacznij od nastawów podstawowych. Edytowane 11 Października 2015 przez nitroo
lemak Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) A co znaczy zestawów podstawowych. ? a numer części może ktoś ma żeby łatwiej szukać Nikt nie miał takiego problemu Edytowane 11 Października 2015 przez lemak
nitroo Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Chodzi o nastawy podstawowe. W warsztacie masz odpowiedni wątek do tego i nie musisz po kilku godzinach podbijać wątku, bo nie każdy 24h siedzi na forum.
lemak Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Chodzi o nastawy podstawowe. W warsztacie masz odpowiedni wątek do tego i nie musisz po kilku godzinach podbijać wątku, bo nie każdy 24h siedzi na forum. Nastawy wiedziałem i robiłem ale skoro cały czas mam błąd o którym piszę to co mi to da, a zależy mi na czasie bo zimno jest jeździć bez ogrzewania o tej porze więc sie dobijam.
nitroo Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 To wymień ten silniczek i po problemie.
lemak Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 A może mi ktoś podpowie jak sprawdzić zdemontowany wentylator ?
Talib13 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Siemasz, masz tu mój temat przerabiany niedawno http://a4-klub.pl/index.php?/topic/314386-dziwny-problem-z-silnikiem-dmuchawy/ja go rozwiązałem kupując dmuchawę od B7 z literką E. Masz pewnie to samo co ja początkowe wersje miały tą nie poprawioną i właśnie tak się sypała nowsze niby poprawione bez tego typu usterek u mnie hasa na razie bez kłopotu od tamtego czasu. Ewentualnie zagłębiałem się w temat później i winę mogą ponosić za to zimne luty a więc trzeba by rozebrać i poprawić w starej
lukaszooo Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Jak tam kolego ogarnełeś temat nawiewu ???
lemak Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Tak zamòwilem, wymieniłem i się kręci.
sargi Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Siemasz, masz tu mój temat przerabiany niedawno http://a4-klub.pl/index.php?/topic/314386-dziwny-problem-z-silnikiem-dmuchawy/ja go rozwiązałem kupując dmuchawę od B7 z literką E. Masz pewnie to samo co ja początkowe wersje miały tą nie poprawioną i właśnie tak się sypała nowsze niby poprawione bez tego typu usterek u mnie hasa na razie bez kłopotu od tamtego czasu. Ewentualnie zagłębiałem się w temat później i winę mogą ponosić za to zimne luty a więc trzeba by rozebrać i poprawić w starej Witam, gdzie mogę uzyskać numer silnika wentylatora nadmuchu oprócz miejsca na silniczku, ktoś założył nie oryginalny i teraz nie wiem jaki powinien być
Rekomendowane odpowiedzi