Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Witam, Panowie mam dość nietypowy problem. Ostatnio robiłem diagnostykę, wszystko w najlepszym porządku, turbo wtryski wszystko hula. Auto nie zbiera się jak powinno. Jest to 130 konna wersja. Katalizator również wybiłem i objawy te same. Przy agresywnej jeździe od początku powiedzmy, że jest jakieś kopnięcie ale jak jade spokojnie i docisne pedał to auto nie przyśpiesza tak jak powinno. Przy wymianie rozrządu (wymienialem wszystko ze wszystkimi filtrami) zauważyłem, że jest syf w baku paliwa. Paliwo było brudne. Jaką macie diagnozę? Auto pali normalnie, nie wariuje i nic sie nie dzieje tylko brakuje tej mocy. Moze przepływomierz? Albo ten syf ma jakieś znaczenie ? Dodam ze nie mam jak zrobić logów VAGiem bo nie posiadam :/ A może to zawór EGR? Panowie jak kupię taki kabel http://allegro.pl/interfejs-kkl-vag-com-obd2-ii-kabel-diagnostyczy-i5579330394.htmli ściągnę program to zrobię diagnostykę ?
quadral20004 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 odepni przeplywomierz i zobacz czy bedzie lepiej.jesli tak to on
Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 A co do tego kabla to taki będzie odpowiedni do diagnostyki ? Jest gdzieś dział jak zrobić logi czy coś bo ja zielony
Rekomendowane odpowiedzi