Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze jestem tutaj nowy postaram sie odswiezyc temat i zaprosic wszystkich na V Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio , ktore odbeda sie w dniach 4 - 5 sierpnia na parkingu galerii "Ferio". Moze samochody ktore zdobywaly Mistrzostwa Polski i Europy skusza was do zorganizowania jakiegos mini spotu ? Ze swojej strony moge zagospodarowac miejsce na kilka forumowych autek :> .

pozdrawiam

Opublikowano

Link do terminarza zawodów

Wstępnie mógłbym przyjechać

Opublikowano

Ja też jak narazie mogę napisać,że będę.

Opublikowano

Watson możesz napisać jakiś krótki plan imprez w sobotę i niedzielę.

Kiedy najlepiej się spotkać?

Opublikowano

Witam. Na 99% moge przyjechać. Tylko jw. napisał Spedyt (do Spedyt: witam i jeszcze raz dziękuje za pomoc) program i termin dokładny by sie przydał. Pozdrawiam.

Opublikowano

Od kolegi Watsona dowiedziałem się że w sobote jak i w niedziele impreza w Legnicy potrwa do ok godz 18.

Lokalizacja centrum Ferio

Opublikowano

Watson możesz napisać jakiś krótki plan imprez w sobotę i niedzielę.

Kiedy najlepiej się spotkać?

Oto strona na ktorej jest wiecej informacji :

http://caraudioshow.mediamarkt.pl/

Po jeszcze wiecej szczegolow zapraszam na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I już po spociku, frekfencja dopisała, listę obecności podpisał cinek0478, cayenne3001 i moja skromna osoba :D

Jeszcze mi dudni bas w uszach

Dziękuję panowie i panie za spotkanie :drunk:

l1rc0.th.jpg l2eh0.th.jpg

Auta demo:

l3wd8.th.jpg l4wn1.th.jpg

I cały katalog: http://rapidshare.com/files/47162214/legnica.rar.html

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej... :decayed:

Czy ten spocik jest jeszcze możliwy do powtórzenia?? :naughty:

Chętnie bym się załapał na jakiś organizowany w okolicy... :naughty:

A może rzucić hasło na jakiś nowy?... :a4fan:

Byliby chętni?

Yasiu :audi:

Opublikowano
Byliby chętni?

Pewnie tak :) Zorganizujcie coś a może Was nawiedzę.

No chyba,że chcesz zawitać do nas to jak najbardziej zapraszamy ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam Legnice Boleslawiec i okolice co do mini zlotu chentie bym dolaczyl z ( Boleslawca) :mysli: dajcie raz jeszcze zdjecia z Legnicy pozdr.

Opublikowano

a może jest ktoś chętny przyjechać do Zielonej G., w te zimowe dni lepiej jechać na spota pogadać pościgać się, a będzie gdzie , niż przynudzać w domu, zapraszam na spota lubuskiego.

Opublikowano

dajcie raz jeszcze zdjecia z Legnicy pozdr.

Faktycznie zdjęcia gdzieś zniknęły z serwera.

Postaram się wrzucić na inny.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 15:47 _________________________________________________Obiecane zdjęcia

http://picasaweb.google.pl/spedyt/Legnica

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda ze w czasie spotu nikt sie do mnie zglosil bo moglbym wydzielic miejsce , odgrodzic od pozostalej czesci parkingu , zafundowac cos do jedzenia i picia - spocik bylby wtedy bardziej zauwazalny :a4fan: . Nie zmienia to faktu ze chetnie zjawie sie na najblizszym okregowym spotkaniu.

Opublikowano

Życzę Wam wytrwałości, by wszystko układało się po Waszej myśli, byście zawsze dążył do wyznaczonego celu i nigdy nie poddali się. By spełniły się Wasze marzenia te bliskie i te najbardziej odległe. By zdrowie nigdy Was jak i waszych najbliższych nigdy nie opuściło. Aby każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego. Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy ekipa Świdnicka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej mobile może urządzimy jakiś spocik z dawnego woj; legnickiego? czekam na odzewy z terminem i time???

Opublikowano

Wszedłem na wasz wontek bo szykuje mi sie wyjazd na wekend w wasze śliczne strony...patrze jak tu dzialacie panowie i panie (jeśli jakieś są) i widze ze kiepściutko....

Zróbcie spocika jakiegoś chętnie poznam jakichs klubowiczów nowych , może Cayenne`a namówie żeby zawitał wszak ma nie daleko...

Furki teraz brzydkie brudne i na zimowych papciach - chwalic sie nie ma czym ale moze kawke wypic porozmawiac posmiac sie pare fotek pstryknąc a i znajomości nowe mile widziane.

Pozdrowienia dla ekipy z Dolnośląskiego.

Opublikowano

może Cayenne`a namówie żeby zawitał

Jeśli Ty będziesz ja pojawię się na pewno :thumbup: Także Panowie i Panie(jeśli takowe są:P) działajcie coś :th:

Opublikowano

może Cayenne`a namówie żeby zawitał

Jeśli Ty będziesz ja pojawię się na pewno :thumbup: Także Panowie i Panie(jeśli takowe są:P) działajcie coś :th:

....ty Cayenne jestes gośc potrzebowałeś 9 minut zeby znalezc posta i na niego odpisac...i jeszcze pozytywnie - jestem pod wrażeniem !!!