Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie też pech prześladuje- Touran mi się rozkraczył :wallbash:

Opublikowano

A mi padł Engine Speed Sensor (G28) i mi się cuda z autem dzieją. Ostatnio na lewym pasie, podczas wyprzedzania mi auto zgasło :kox:

Ale dziś wymiana i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Matkowski Mirosław Mechanika Pojazdowa / Legnica / Wiązowa 9 o tym gosciu mowicie? to jest ten warsztat ktory graniczy z komisem samochodowym? Ja wlasnie rozgladam sie za zimowkami dla siebie bo nie wiadomo kiedy snieg spadnie a dzisiaj rano z dobre 15 minut skrobalem auto przed wyjazdem do pracy

Opublikowano

To jest ten za tym co graniczy z komisem.

Opublikowano

aha to juz wiem :)[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 19:34_________________________________________________

nowa furka i juz problemy?

Opublikowano

Przykra historia,jedziesz spokojnie a tu jakis idiota przyswiruje,cos nie wyjdzie i tylko problem potem,pamietam jak to u mnie bylo :sick3: do dzis mam czkawke jak sobie o tym pomysle,mam nadzieje,ze ubezpieczalnia sie dobrze toba zaopiekuje a lakiernik utrzyma dobry look :),a co do felg,masz pewnie jeszcze te dwie,ktore teraz napewno sie przydadza,pzdr.

No najgorsze, że mamuśka, którą wiozłem prawie ducha wyzionęła, jak patrzyła na auto walące na jej stronę :naughty: Mam nadzieję, że Liberty nie będzie robiło jakichkolwiek problemów - niestety pierwszy kiks już był, bo zgłoszenia przyjmują jedynie pn-pt 8-19 :kwasny:

Dziś na dodatek okazało się, że mam na lewym przodzie zjechany cały rant opony (wisi jak łańcuch choinkowy) a na tyle kawałek wyrwany :confused4:

Co do roboty to Łukasz na pewno coś zaradzi - mam nadzieję tylko, że znajdzie czas :wink4: Chyba, że się autko sprzeda w takim stanie, ale to się zobaczy.

Co do felg, to niestety się sprzedały i teraz żałuję :>

[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 19:54_________________________________________________

No właśnie miałem pytać czy to nie przypadkiem Ty tam stałeś z jakąś A4 :) Myślałem, że mini spot jakiś :decayed:

Myślę, że ubezpieczalnia się Tobą zajmie i wszystko będzie ok. Na bank nie stracisz :gwizdanie:

Spot był, ale prawie do rękoczynów doszło, więc zadzwoniłem pod 997 - panowie szybko wyjaśnili Państwu co i jak :decayed: Ty z PGW wracałeś dopiero, bo ostatnio Ci furkę na tamtejszym "parkingu" zablokowałem :naughty::decayed:

Opublikowano

koval jak by co siedzie w odszkodowaniach komunikacyjnych i moge pomoc w wyciagnieciu kasy dla ciebie i dla pasazera za wypadek...trauma powypadkowa bol kregow szyjnych i te sprawy :)

Opublikowano

PGW a nie PGE :decayed:

A co Ty tam robiłeś?

Opublikowano

Bartek w tym PGW juz produkcja ruszyla??

Opublikowano

PGW a nie PGE :decayed:

A co Ty tam robiłeś?

faken szit :bag: co racja to racja - literówkie machnąłem, ale oczywiście miałem PGW na mysli :decayed: A ja tam porabiam co nieco - różne różniste bajerki :wink4: Fajna droga tam jest na niskie auto :evil: nieprawdaż :naughty:

Produkcja jeszcze nie idzie, ale już się zbliża wielkimi krokami :wink4:

Opublikowano

No mów co tam porabiasz :decayed:

Co do zawieszenia - od niedawna pomykam na serii, więc komfort się poprawił :wink4:

Opublikowano

No mów co tam porabiasz :decayed:

Co do zawieszenia - od niedawna pomykam na serii, więc komfort się poprawił :wink4:

Widziałem właśnie że sterczała biedna jak koza pod tymi kontenerami :decayed: i wydawało mi się, że była bardziej posadzona - a jednak :wink4:

Opublikowano

A mi padł Engine Speed Sensor (G28) i mi się cuda z autem dzieją. Ostatnio na lewym pasie, podczas wyprzedzania mi auto zgasło :kox:

Ale dziś wymiana i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy.

postaraj się odkręcić filtr oleju-będzie łatwiejszy dostęp-bo inaczej, to praca po omacku-nic nie widać

aha to juz wiem :)[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 19:34_________________________________________________

nowa furka i juz problemy?

no tak się poukładało...
Opublikowano

Już wymieniony bez ściągania filtra :)

Opublikowano

Witam Legnice,jestem z okolic boleslawca obecnie przebywam za granica ale na swieta bede w Polsce szykuje sie cos na ten czas :naughty:

mam jeszcze pytanko czy w legnicy znajde jakiegos dobrego mechanika co ma pojecie o audikach a morze polecicie jeszcze kogos do zawieszenia i diagnostyki komputerowej;;;;;;;;;; :mysli: Pozdro Legnica

Opublikowano

Joł Marcin

Kilka postów wyżej masz napisany adres zakładów odnośnie zawieszeń.

Co do diagnostyki... Hmm nie wiem :no:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 09:18_________________________________________________O, wiem. Daum na Ziemowita może coś poradzi :good:

Opublikowano

skladałem papiery do tego PGW ale po rozmowie wstepnej dalem sobie spokoj z ta firma raz ze daleko troszke ode mnie a dwa kasa slaba

Opublikowano

Diagnostyka. dieseltronik.com.pl w Jezierzanach

Opublikowano

Bardzo dobry spec od diesli :good:

Opublikowano

kiedy spot?[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 22:46_________________________________________________kto jedzie w piatek kibicowac sląskowi na nowy stadionie?