devon00 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jeszcze nie kupilem ale patrzylem na to http://sklep.gawex.com.pl/product.php?id_product=226
_Bartek_ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No mój link Tak przy okazji to nie ori
domjenick Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Domjenick ktora strona ?? lewa i nie mogę znaleźć rachunku,tzn mam,ale nie jest wyszczególnione,bo jest ogólnie ujęte,jako naprawa do przeglądu i może być ,ze w warsztacie nie mają rachunku za ten przegub,z resztą i tak pewnie po gwarancji,bo rok w marcu minął-chyba,że dają więcej,na wtorek jestem umówiony na wymianę...
devon00 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 bartek wiem że nie ori orientujecie się ile kosztuje ori? Może 15 w pon spot w legnicy?
devon00 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 to za tyle to ja mam caly rozrzad z lancuszkiem i napinaczem i robocizna oplacony...ogolnie sam remontuje i wymieniam czesci w swoich autach ale rozrzadu sie nie tykam
_Bartek_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A dlaczego wymieniasz? Jakie masz objawy uszkodzonego napinacza?
devon00 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 gdzies wyczytalem na forum ze przy wymianie rozrzadu tez warto zerknac na lancuszek nalatane jest na nim 200tys wiec mysle czy by nie zrobic i tego od razu..nie wiem czy dobrze mi sie wydaje ale po dluzszej jezdzie siedzac w aucie przed zgaszeniem silnika jest taki odglos jak by lancuszek halasowal...ale to jescze chce zeby moj mechanik obadal temat
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jak zdejmiesz pokrywe zaworów i zobaczysz rysy od łańcuch-wtedy napinacz jest do wymiany z łańcuchem,lub jak strasznie szeleści-nie delikatny szum i szelest,tylko hałas
devon00 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ogólnie swoje auto naprawiam sam ale rozrządu się nie dotykam. Mam mechanika przyjaciela rodziny więc nie naciągnie mnie na zbędne koszty.ogólnie mam plany na malowanie całego auta na nowo ale to może w przyszlym roku albo będę malował albo zmieniał na nowszy model a4 Legnica żyje? Spot trzeba zrobić i się pokazać
_Bartek_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 W przyszłym roku? Nowy model A4? hmm Może w przyszłym roku mi się coś odwidzi i będę chciał zagonić swoją. Więc pisz za rok
devon00 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Bartek myslalem szczerze mowiac nad B6 no chyba ze mi sie na tyle polepszy ze przeskocze na B7 ale silniczek Twoj byl by w sam raz
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 W przyszłym roku? Nowy model A4? hmm Może w przyszłym roku mi się coś odwidzi i będę chciał zagonić swoją. Więc pisz za rok pod koniec roku i ja swojego będę gnał :gwizdanie:
_Bartek_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I taki sam silniczek ino nietknięty przez LPG
domjenick Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I taki sam silniczek ino nietknięty przez LPG no ,mój nietknięty i zahartowany delikatnie
_Bartek_ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ja kiedyś też wolałem bez... Teraz mam gaz i śmieje się ze wszystkich Pzdr
domjenick Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 ...wakacje się kończą to i na Forum się pokażą...
Rekomendowane odpowiedzi